Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
baš nema sreće

Problemi za Hrvatsku: Cindrić otpao i vraća se iz Egipta, Červar pozvao debitanta

Hrvatska u nastavku bez jednog od najboljih igrača današnjice.

Luka Cindrić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Dan prije utakmice hrvatske reprezentacije protiv Angole stigla je užasna vijest. Luka Cindrić zbog ozljede više neće igrati za Hrvatsku na Svjetskom rukometnom prvenstvu u Egiptu, a zamijenit će ga 34-godišnji Janko Kević.

Jedan od najboljih rukometaša svijeta obnovio je ozljedu prepone i više ne može nastaviti pomagati Hrvatskoj u pohodu na vrh svijeta.

Hrvatski izbornik se našao u velikim problemima jer je na srednjem vanjskom ostao samo na Janku Keviću koji će debitirati na Svjetskom prvenstvu s 34 godine. Od srednjih vanjskih na prvenstvu je Igor Karačić, ali i njega muči ozljeda i u prvom krugu neće sigurno nastupiti.

Domagoj Duvnjak igra na lijevom vanjskom, ali sada će morati pomoći i na poziciji srednjega, dok će poziciju lijevog vanjskog protiv Angole i Katara više morati igrati Marko Mamić i Josip Šarac.

Cindrić dominira u Barceloni, ali nikako da dosegne vrhunac u dresu reprezentacije. Na zadnja tri prvenstva je otpao zbog ozljede.

Hrvatska nije dobro počela

Hrvatska je u prvom nastupu remizirala protiv Japana 29:29, ali sliku loše igre mora popraviti sutra protiv Angole od 18 sati.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider