Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ipak se pojavio

Červar se oglasio nakon ostavke uživo: ''Ovo prvenstvo ne zaslužuje takvu važnost''

Lino Červar izbjegao je jutarnju medijsku konferenciju, ali ipak se oglasio.

Lino Červar nije se pojavio na online press-konferenciji dan nakon teškog poraza protiv Argentine. Umjesto njega, pojavio se pomoćnik Hrvoje Horvat.

Hrvatska je tim porazom propustila priliku osigurati četvrtfinale Svjetskog rukometnog prvenstva. Červar je nakon utakmice šokirao de facto ostavkom u programu uživo, iako je Hrvatska još itekako ''živa'' sa solidnom šansama za četvrtfinale.

Nakon što je prespavao noć, Červar se ipak pojavio pred mikrofonom, a HRS prenosi njegove izjave.

''Očekujemo da ćemo bolje igrati. Treba pozitivno misliti i izvući pouke, maksimalno igrati i pokušati se suprotstaviti svjetskom prvaku'', rekao je i objasnio kako do pobjede protiv Danske.

''Uvijek se može, samo se mora platiti cijena, a to je da moramo dodatni napor napraviti, odigrati bolje u oba smjera, imamo puno zadataka koje moramo bolje napraviti nego protiv Argentine.''

gol expired Červar se nije pojavio, a Marić kaže: "Navijači, dobro nas operite još danas, a onda budite uz nas" divider

Za kraj je sažeo svoja razmišljanja o ovom prvenstvu.

''Ja sam rekao kad smo počeli prvenstvo da se ovom prvenstvu pridaje previše važnosti. Ovo prvenstvo ne zaslužuje takvu važnost. To je posebno prvenstvo gdje nisu bili ravnopravni uvjeti za sve reprezentacije. Neki su bili u izolaciji, nisu se igrala prvenstva, igrači nisu došli u maksimalnoj formi... Za razliku od drugih koji su igrali redovno, pripremali se, i to je velika razlika. Mi smo fizički dosta hendikepirani, nismo u punom treningu jer smo bili i dosta u izolaciji i radimo ono što radimo.''

Podsjetimo, Hrvatskoj za četvrtfinale treba pobjeda nad Danskom i poraz Argentine od Katara.

Što nakon šokantnog poraza od Argentine na Svjetskom rukometnom prvenstvu?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider