Tenis
SPORTOVI
Tenis
nestvarne scene

VIDEO Bizarno! Tisuće pčela na dva sata prekinule meč u Indian Wellsu

Carlos Alcaraz i Danil Medvjedev morali su pauzirati svoj meč zbog - najezde pčela!

Nakon talijanskog tenisača Jannika Sinnera te domaćeg aduta Tommyja Paula, u polufinale ATP Masters 1000 turnira u Indian Wellsu plasirali su se drugi i četvrti nositelj, Španjolac Carlos Alcaraz i Rus Danil Medvjedev.

U derbi susretu četvrtfinala Alcaraz je bio uvjerljiv protiv Nijemca Alexandera Zvereva te je ispustio tek četiri gema za pobjedu 6-3, 6-1. I dalje Zverev vodi u međusobnim susretima, sada s 5-4, ali je Alcaraz prekinuo niz od dva poraza protiv njega, a ujedno mu je uzvratio za četvrtfinalni poraz na ovogodišnjem Australian Openu.

Slovenija - Brazil VIDEO Epska završnica utakmice naših susjeda: I oni se bore za Olimpijske igre divider

Alcaraz je dominirao od početka do kraja, a veće je probleme imao, kao i svi ostali na stadionu, s invazijom pčela kod 1-1 u prvom setu. Tada je meč prekinut na skoro dva sata zbog prilično opasnih trenutaka u kojima su tisuće pčela letjele blizu samih tenisača i gledatelja.

Jedna skupina pčela otišla je za dronom, a ostatak situacije spasio je lokalni stručnjak za pčele koji je rastjerao nepozvane posjetitelje ovog meča.

Dagur Sigurdsson VIDEO Pogledajte kako je novi izbornik hrvatskih rukometaša slušao Lijepu našu divider

"Moram priznati da je bilo neugodno. Nisam se uopće dobro osjećao, da, pomalo sam se bojao za sve nas", govorio je nakon dvoboja Alcaraz.

U polufinalu slijedi veliki ogled Alcaraza i nepobjedivog Jannika Sinnera. Talijan je svladao Čeha Jirija Lehečku 6-3, 6-3 te je došao do 19. uzastopne pobjede.

Rus Danil Medvjedev je u četvrtfinalu svladao Danca Holgera Runea 7-5, 6-4, s tim da je 20-godišnji Danac u oba seta imao šansu. Medvjedev će u polufinalu igrati protiv američkog tenisača Tommyja Paula koji je sa 6-2, 1-6, 6-3 bio bolji od Norvežanina Caspera Ruuda.

Hrvatska rukometna reprezentacija Sjajna Hrvatska pobijedila i Njemačku te osigurala OI u Parizu! divider

ATP Indian Wells, četvrtfinale:

Carlos Alcaraz (Špa/2) - Alexander Zverev (Njem/6) 6-3, 6-1

Danil Medvjedev (4) - Holger Rune (Dan/7) 7-5, 6-4

Jannik Sinner (Ita/3) - Jiri Lehečka (Češ/32) 6-3, 6-3

Tommy Paul (SAD/17) - Casper Ruud (Nor/9) 6-2, 1-6, 6-3

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider