Dr. Četojević je nutricionist i psiholog koji je rekao Đokoviću da promijeni prehranu (bezgluteinska dijeta), te ga je naučio na koji način glava, osim ruke, može donositi pobjede.

''Nole je iznimno inteligentna osoba. Brzo uči i upija svaki naš telefonski ili lice u lice razgovor. Shvatio je da se cijeli život ne vrti samo oko sporta što je bilo vrlo teško za nekoga tko dolazi iz okruženja gdje se od malena stvaraju vrhunski sportaši'', rekao je dr. Četojević.

Guru koji radi s Đokovićem od početka ove sezone diplomirao je na sveučilištu u Sarajevu, stručnjak je za orijentalnu medicinu, psihologiju i akupunkturu.

''Novakova je spiritualna promjena nevjerojatna. Kada je bio mlađi često je bio prenervozan, emocije bi ga obuzele i ne bi mogao razmišljati na način na koji bi trebao. To je sada stvar prošlosti zahvaljujući satima meditacije koji su mu donijeli mentalnu stabilnost. Promjena kod Noleta je 100 posto uspjela'', veli dr. Četojević.

Đokovićev guru je bio iznimno zadovoljan načinom na koji je Đoković pobijedio drugog tenisača svijeta Rafaela Nadala u finalu US Opena.

''Nema svaki sportaš potencijale u rukama, fizičkoj snazi ili zglobu. Neke se bitke dobivaju glavom. Ako Rafa želi pobijediti Đokovića, potreban mu je netko poput mene'', uz smiješak je zaključio dr. Četojević.