Tenis
SPORTOVI
Tenis
Proglašena nepoželjnom

Ruska tenisačica zaprepaštena na aerodromu: Granična policija joj zabranila ulazak u zemlju

Ruskoj tenisačici Veri Zvonarevoj (38) zabranjen je ulazak u Poljsku iz razloga državne i javne sigurnosti, priopćilo je u subotu poljsko ministarstvo unutarnjih poslova.

Vera Zvonareva (Foto: Afp)

Ruskoj tenisačici Veri Zvonarevoj (38) zabranjen je ulazak u Poljsku iz razloga državne i javne sigurnosti, priopćilo je u subotu poljsko ministarstvo unutarnjih poslova.

Serena, Beckhamovi, LeBron i Messi VIDEO Zvijezde na Messijevoj premijeri: Serena 'zinula' na golčinu pred Kim Kardashian, LeBron ga izgrlio… divider

Osvajačica brončane medalje na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine, bila je na popisu sudionica WTA teniskog turnira "Varšava Open" koji počinje u ponedjeljak. Međutim, zabranjen joj je ulazak u Poljsku.

Letjela iz Beograda za Varšavu

"Granična policija je spriječila rusku tenisačicu prilikom ulaska u Poljsku. Vera Zvonareva je, koristeći vizu koju je izdala Francuska, pokušala ući u našu zemlju na letu iz Beograda za Varšavu", navodi se u priopćenju ministarstva.

Zvonareva je na popisu osoba koje se smatraju nepoželjnima na teritoriju Poljske, priopćilo je ministarstvo.

Nakon dolaska iz Srbije, tenisačica je ostala u tranzitnoj zoni varšavskog aerodroma Chopin i danas iza 12 sati odletjela je za Podgoricu.

Dario Melnjak, Marko Livaja i Chidozie Awaziem Hajdukove europske kalkulacije: Partizan se izdvaja kao najlakši protivnik divider

Zvonareva je tijekom karijere osvojila 12 turnira, a listopadu 2010. je bila druga tenisačica svijeta.

Te je godine igrala u finalu Wimbledona i US Opena. U All England Clubu je izgubila od Amerikanke Serene Williams, a središnjem terenu Flushing Meadowsa od Belgijanke Kim Clijsters.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider