Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Igrao pola sata

VIDEO Zvijezde na Messijevoj premijeri: Serena 'zinula' na golčinu pred Kim Kardashian, LeBron ga izgrlio…

Brojne sportske i TV zvijezde bile su u publici zbog Messijevih pola sata debija.

Serena, Beckhamovi, LeBron i Messi (Foto: Screenshot)

Gazda David Beckham sa suprugom, Serena Williams, Kim Kardashian i LeBron James uživali su u golčini Lionela Messija na premijeri za Inter Miami u Leagues Cupu protiv Cruz Azula.

Messijev Inter na startu Leagues Cupa isprašio je Cruz Azul u Fort Lauterdaleu 1:2, a najveći svih vremena zabio je svoju prvu golčinu za novi klub iz slobodnog udarca u sudačkom vremenu. Inter je sad vodeći u skupini s tri boda i pobjedom protiv najtežeg suparnika.

Lionel Messi VIDEO Kakav debi Lea Messija za Miami: Golčinom u posljednoj minuti donio prvu pobjedu nakon mjesec i pol dana divider

Leagues Cup igra se od 2019. i u njemu sudjeluju svi klubovi iz MLS-a, odnosno elitnog razreda meksičkog nogometa, a tri najbolja svake sezone kvalificiraju se izravno u CONCACAF-ovu Ligu prvaka. Pobjednik ide izravno među najboljih 16.

Messijevu golčinu posvjedočile su brojne tamošnje sportske i TV zvijezde, LeBron James, koji je snimljen kako srdačno grli najvećeg, Serena Williams, koja je široko otvorenih usta proslavila njegovu golčinu ispred Kim Kardashian u čijem društvu je bio Tristan Thompson.

Messimanija u SAD-u

"Nevjerojatno," napisala je ikona NBA lige LeBron James. "Ludi čovjek," dodao je quarterback Kansas City Chiefsa Patrick Mahomes.

"Kakav početa," poručio je ugledni novinar Rich Eisen.

Bivši američki nogometaš Alexi Lalas uključio se u raspravu šalom. "Mali će biti dobar."

Bivši engleski reprezentativac i suvlasnik Intera, David Beckham, čak je pustio suzu u trenutku kada je Messi zabio za pobjedu.

"Moram biti iskren i kazati, čim sam vidi slobodan udarac, pomislio sam kako je ovo sjajna prilika. Večeras je bila vrlo uzbudljivo za naše navijače," poručio je Beckham.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider