Tenis
SPORTOVI
Tenis
Nova teniska zvijezda

Prižmić oduševljen nakon meča karijere: ''Uživao sam i pružio svoju najbolju igru. Đokoviću želim svu sreću''

Dino Prižmić pružio je odličan otpor Novaku Đokoviću u prvom kolu Australian Opena.

Đoković i Prižmić (Foto: Afp)

Dino Prižmić odigrao je meč karijere protiv Novaka Đokovića u prvom kolu Australian Opena, nakon više od četiri sata, Srbin je uspio doći do pobjede, ali puno teže nego očekivano.

''Jako sam ponosan na sebe, na svoj prvi nastup na Grand slamu. Uživao sam u igri protiv najboljeg svih vremena! Mislim da sam mnogo naučio od Novaka, nastavit ću raditi i napredovati'', rekao je Prižmić, pa u dahu nastavio:

Đoković i Prižmić Đoković pokazao prstom na Prižmića i pozvao ga da ustane: "Želio bih biti u njegovom kutu jednom, nadam se da će me pozvati" divider

''Dobio sam dosta komplimenata, zaista to cijenim. Njegove riječi mi puno znače, znam da sam dao sve od sebe. Pune tribine na Rod Laveru, samo sam želio uživati i pružiti svoju najbolju igru'', rekao je mladi Splićanin.

Zatim se dotaknuo svog rodnog Splita.

''Dolazim iz Splita, tamo sam krenuo trenirati, a nastavio u Zagrebu. Splitska atmosfera je... Tamo sam rođen. Siguran sam da imam taj mentalitet. Došao sam dati sve od sebe, da vidim gdje je moj tenis u odnosu na Novakov. Sigurno mi je ovo najbolji nastup do sada. Drago mi je da čujem od Novaka takve riječi, trudim se poboljšati što više stvari'', zahvalio je Novaku.

Juraj Šebalj kraj svog Nissana Terana II VIDEO Šebalj podijelio odlične vijesti: Hrvatska posada prva na dijelu sedme etape na Reliju Dakar! divider

Zatim se osvrnuo i na veliki uspjeh koji je postigao u juniorskim danima kada je osvojio Roland Garros.

''Jako mi je bitno shvaćanje da sve brzo prolazi. Kao da je bilo jučer kada sam osvojio juniorski Roland Garros. Saznao sam da Novak nije izgubio set od 2020. godine, to mi je bio dodatni motiv, ali želim Novaku svu sreću i naravno da osvoji turnir'', zaključio je mladi 18-godišnjak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider