Tenis
SPORTOVI
Tenis
lijepa gesta

Đoković pokazao prstom na Prižmića i pozvao ga da ustane: "Želio bih biti u njegovom kutu jednom, nadam se da će me pozvati"

Novak Đoković naklonio se Dini Prižmiću.

Đoković i Prižmić (Foto: Afp)

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković pobijedio je u prvom kolu Australian Opena 18-godišnjeg  Dinu Prižmića u četiri seta. Naš tenisač, inače 178. na svijetu namučio je Noleta, a poslije meča dobio je i pohvale od jednog od najvećih svih vremena.

"Zaslužuje ovaj aplauz. Nevjerojatan igrač, tako zreo, a iako mlad. Sjajno se nosio s ovim terenom, ovo je njegov trenutak, moglo je vrlo lako sve otići na njegovu stranu. Strašno se borio iako je gubio, nevjerojatan mentalitet i natjerao me da se dobro, dobro pomučim", započeo je prvi tenisač svijeta.

Dino Prižmić Sjajni Prižmić uzeo set u porazu od Đokovića: Oduševio Kyrgiosa i upisao se u povijest divider

"Iskreno, imam samo puno hvale i komplimenata za njega, govorit ću o njemu i na press-konferenciji. Sviđa mi se kako koristi širinu terena, fantastično se brani, ma čudesan meč za nekoga tko ima samo 18 i tko debitira na ovakvoj pozornici."

"Svaka mu čast, njegovoj obitelji također, želim jednog dana biti u njegovom kutu, nadam se da će me pozvati, jer ćemo ovog dečka gledati dugo u budućnosti. Dosta sam se mučio u ovom meču, ali to je sve Prižmićeva zasluga. Imao je odgovor na sve, fizički je izrazito moćan i dobro se prilagođava na promjenu uvjeta. Vjerujem da ću biti bolji u sljedećem meču", rekao je Đoković.

Novak Đoković VIDEO Telefonski poziv prekinuo meč Prižmića i Đokovića: Srbin nasmijao komentarom divider

No, gesta poslije meča bila je još posebnija, Prižmić je poslije zadnjeg poena sjeo na klupu, a Đoković pokazao prstom na njega, rekao mu neka ustane pa mu zapljeskao.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider