Tenis
SPORTOVI
Tenis
Bravo!

Marin Čilić u drugom kolu Miamija: Konjuh napravila iznenađenje za treće kolo

Čilić u 2. kolu ide na još jednog Južnoamerikanca, 13. nositelja Cristiana Garina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Marin Čilić se plasirao u 2. kolo velikog ATP turnira u Miamiju svladavši Argentinca Federica Coriju s 6:3, 2:6, 6:4 nakon dva sata i pet minuta igre.

Marin (ATP-45.) je prošao prvu prepreku u Miamiju i to nakon velike borbe s 84. igračem svijeta Coriom, s kojim se dosad nije sastajao.

Nakon što je dobio prvi set s 6:3, Čilić je u drugom dvaput gubio svoj početni udarac, da bi u odlučujućem, treću setu Čilić napravio brzi "break" za 1:0 i tu prednost sačuvao dokraja.

gol expired Dalić na zadnjem treningu izdvojio Modrića i Perišića i razgovarao s njima 20 minuta divider

Marin je imao 8 aseva, samo dvije dvostruke pogreške i 60 posto ubačaja prvoga servisa, te puno bolji retern na Argentinčev prvi servis (38 posto).

Čilić u 2. kolu ide na još jednog Južnoamerikanca, 13. nositelja Cristiana Garina iz Čilea, s kojim također nije nikad igrao.

gol expired Ekskluzivni intervju s Miočićem: Stipe o dolasku u Hrvatsku, obrani naslova i o tome je li najveći teškaš u povijesti divider

Hrvatska tenisačica Ana Konjuh plasirala se u 3. kolo WTA turnira iz serije "masters 1000" u Miamiju, ona je u susretu 2. kola svladala 18. nositeljicu Amerikanku Madison Keys sa 6:4, 6:2 za sat i 12 minuta igre.

Pobjedom protiv Keys Konjuh je u potpunosti iskoristila pozivnicu organizatora za nastup u glavnom turniru, a u 3. kolu suparnica će joj biti bolja iz ogleda 15. nositeljice Poljakinje Ige Swiatek i Čehinje Barbore Krejčikove.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider