FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
MIOČIĆ - Ngannou

Ekskluzivni intervju s Miočićem: Stipe o dolasku u Hrvatsku, obrani naslova i o tome je li najveći teškaš u povijesti

Ovog vikenda pratimo spektakl, revanš Miočića i Ngannoua, a prije meča javio nam se Stipe.

Ove nedjelje rano ujutro, od 4 sata, čeka nas fantastični UFC 260, koji donosi revanš Miočić – Ngannou uz izravni prijenos na gol.hr-u. Snimku UFC 260 spektakla gledajte istog dana u večernjim satima na Novoj TV.

Nekoliko dana prije velikog meča razgovarali smo sa Stipom Miočićem, legendarnim UFC borcem koji ponovno brani naslov prvaka svijeta u teškoj kategoriji.

"Pozdrav, Stipe. Drago mi je da ste ponovno s nama. Pred vama je veliki uzvrat protiv Francisa Ngannoua. Što očekujete da će biti drugačije nego u vašem prvom meču, koji ste dobili vrlo uvjerljivo?"

"On je danas mnogo bolji nego tada. Definitivno je napredovao kao borac. Ima dobar pobjednički niz, nokautirao je mnogo protivnika. Pun je samopouzdanja. Ali na njegovu žalost, ja sam prvak i ništa se neće promijeniti. Bit ću prvak i nakon ove borbe. Dobit ću ovu borbu, podići će moju ruku i staviti mi pojas oko struka. Ništa se neće promijeniti."

gol expired Taktička analiza u MMA školi: Što će ovaj put raditi Miočić, a što Ngannou, čega se Stipe treba paziti divider

"Ja sam napravio jednu svoju kratku analizu i rekao sam da vi niste bolji borac danas nego prije tri godine, ali da Ngannou jest. Možete li se složiti s time?"

"To je grozna laž... To je laž, danas sam mnogo bolji."

"Možete li objasniti na koji način ste drugačiji borac, bolji... nego prije godinu dana ili prije tri godine?"

"Po svemu! Snaga, kondicija, tehnika, inteligencija, prava prehrana, pametan trening, poznavanje vlastitog tijela... Po mnogo različitih stvari danas sam mnogo bolji."

"Imate mnogo navijača ovdje u Hrvatskoj. Svi se nadamo da ćete se boriti i vladati još mnogo godina. Kakvi su vaši planovi, budući da ipak imate 38 godina?"

"Ne znam! Nastaviti se boriti, zabavljati se... onog trenutka kad se prestanem zabavljati, bit će gotovo. Ali sad se zabavljam i sve sam bolji. Ja osjećam da sam sve bolji, možda vi tako ne mislite, ali ja osjećam da jesam! Biti sve bolji, uživati u životu, uživati u svojoj obitelji i... uživati na tom putovanju."

gol expired KVIZ: Koliko znate o strašnom udaraču Ngannouu? Miočić ga je školovao, ali ima tu zanimljivih detalja divider

"Većina ljubitelja slobodne borbe složila bi se da ste najveći UFC-ov teškaš svih vremena. Imate li ambicija potvrditi se kao definitivno najveći?"

"Naravno! To svatko želi, to je svačiji životni cilj, čime god da se bavi. No korak po korak, ispit po ispit. Prvo moram riješiti ovaj zadatak u subotu, pa onda možemo opet razgovarati o tome."

"Imate li vi i vaša obitelj planova posjetiti Hrvatsku opet uskoro?"

"Da, imamo. Zasad bih ja mogao doći bez njih, a djeca ipak moraju malo narasti. A posebno zbog pandemije, trenutačno je teško putovati. Ali ja ću nastojati doći, da vidim i svog oca. Nadam se ubrzo, ali trebamo to sve još posložiti."

"Hvala vam mnogo na ovom intervjuu, na vašoj suradnji, i želim vam mnogo sreće u subotu!"

"Hvala vam mnogo, želim vam ugodan dan!"

VIDEO Lucky Punch: Miočić vs Ngannou

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider