Tenis
SPORTOVI
Tenis
ima važnijih stvari od tenisa

Marin Čilić dobio neočekivanu pauzu, najviše se veseli njegova supruga

Kako će Marin Čilić iskoristiti stanku zbog koronavirusa? Njegov neočekivani boravak kući najviše veseli njegovu suprugu.

Koronavirus umirio je teniske loptice na šest tjedana pa Marin Čilić, kao i većina njegovih kolega, uživa u netipičnom ožujku - kući s obitelji.

"Svjesni smo situacije i sigurno da se bolje pripaziti nego izlagati mogućim rizicima tako da evo - sad sam više vremena doma. Meni je došlo u savršenom trenutku da budem više sa svojima, uživam, malo više vremena za odmor, dolazi i ljepše vrijeme tako da ćemo se i više družiti."

Prije mjesec i pol u život Čilića stigao je mali Baldo, pa će s njegovim nenadanim boravkom kući biti najsretnija - supruga Kristina.

gol expired EURO će se ipak igrati ove godine? Pojavila se opcija za nastavak liga i održavanje prvenstva divider

"Sigurno da preko noći mogu biti češće budniji, što će Kiki sigurno biti lakše."

No baš je prinova u obitelji razlog zbog kojeg 37. tenisač svijeta maksimalno ozbiljno shvaća mjere prevencije od korona virusa.

"Bojim se naravno najviše zbog Balde, zbog malenog jer je on još jako mali i evo čak izbjegavam odlaske u teretanu, gdje su i malo veća okupljanja, možda ću čak više raditi treninge na otvorenom."

Tim se načelom vodio i jučer - kada je na Jarunu odradio jedan veslački s braćom Sinković. U kontaktu je i s drugim našim sportašima.

Jairzinho Rozenstruik Unatoč koronavirusu, UFC ide dalje: Pogledajte što nas čeka, bliže se spektakularni okršaji divider

"Čuo sam se sa dečkima iz NBA-a, oni su mi rekli da jednostavno i kod njih sve pod uzbunom, ne znaju što će se dogoditi, da se vrate doma ili da ostanu gore, tako da još smo svi na vršcima prstiju, čeka se što će se razvijati, ali najbitnije da smo svi zdravi i da se ovo stavi pod kontrolu."

No Čilić ne sumnja da će svijet sporta itekako osjetiti posljedice.

"Sigurno da će se to osjetiti. Tko zna što će biti sa Olimpijskim igrama, ali srećom za tenis, pozitivno je to što je naša sezona toliko duga, traje do kraja 11. mjeseca. Problem je što će se dogoditi s bodovima i slično, s ostalim turnirima koji su otkazani - ali to su manje brige."

S novim trenerom, izbornikom reprezentacije Vedranom Martićem, Marin kreće na put povratka prema TOP 10.

gol expired U Rusiji se normalno igra; Zenit zabio "sedmicu", navijači skandirali: "Svi ćemo umrijeti" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider