FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
na gol.hr-u i novoj tv

Unatoč koronavirusu, UFC ide dalje: Pogledajte što nas čeka, bliže se spektakularni okršaji

UFC je jedna od rijekih sportskih organizacija koja će nastaviti s priredbama.

Iako je SAD proglasio izvanredno stanje zbog situacije s koronavirusom, američki UFC odlučio je nastaviti sa svojim priredbama, koje ćemo vam donositi na GOL.hr-u i Novoj TV. Najprije u Londonu idućeg vikenda, pa zatim u Las Vegasu.

Iako je konkurent UFC-a Bellator otkazao borbe, iako se ne igra NBA liga, iako velikim dijelom miruje američki sport, UFC ide dalje. Dana White je to objavio nakon sastanka sa predsjednikom SAD-a Donaldom Trumpom.

''Neke priredbe će se premjestiti iz gradova u kojima su trebale biti u Las Vegas. I nažalost, borbe će se održati bez prisutnosti gledatelja. To znači da možete gledati borbe gdje god se nalazite. Na televiziji, prijenosnim računalima, mobitelima. Bilo gdje, znate već. Gledatelji koji su kupili ulaznice, dobit će povrat novca'', rekao je Dana White.

gol expired Cibona ipak neće dobiti novog vlasnika, čelnici crnogorskog kluba ne dolaze u Zagreb divider

U ožujku se održavaju četiri UFC priredbe. 21. ožujka u Londonu sudar Woodleyja i Edwardsa trebao bi biti pred gledateljima. Francis Ngannou će pak pred praznim tribinama u Las Vegasu testirati Jairzinha Rozenstruika, iako je želio priliku za pojas. No, želje su jedno, a realnost je donijela sudar s neporaženim surinamskim nokauterom koji je isporučio četvrti UFC nokaut zaredom protiv Alistara Overeema.

''Želim se vratiti u travnju ili ožujku i boriti se protiv velikog strašnog tipa Francisa Ngannoua. Ako čuješ ovo, nadam se da ćeš prihvatiti. Idemo ljudima priuštiti spektakl'', rekao je Rozenstruik.

gol expired Messi u samoizolaciji, oglasio se porukom: "Ovo su komplicirani dani za sve" divider

18. travnja konačno bi na red trebao doći sudar Tonyja Fergusona i Habiba Nurmagomedova. Nemoguće koliko postoji mračnih sila oko najboljih boraca lake kategorije posljednjih godina. Četiri puta je odgađana borba zbog ozljeda. Ostaje nam nešto više od mjesec dana za odbrojavanje, nadamo se da je to peta sreća.

''Mislim da on zaslužuje ovu borbu. On je pravi izazov. Poštujem njegove vještine. Vrlo je dobar borac, ali ljudi ga ne vole jer je glup. Nitko ga ne razumije'', rekao je Habib.

Korona je ipak neizbježna tema, kao i Conor McGregor. Irska superzvijezda je, nažalost, objavila kako je virus odnio život njegovoj tetki Anne More.

gol expired Pogledajte kako Ronaldinho igra u pritvoru: Pojavile se snimke majstorija čuvenog Brazilca divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider