Tenis
SPORTOVI
Tenis
Sjajni hrvatski tenisać

FOTO Borna Ćorić promijenio imidž, gotovo godinu dana pušta kosu: "Želim ispuniti obećanje"

Hrvatski tenisač Borna Ćorić osigurao je prolaz u drugo kolo Roland Garrosa.

Galerija Borna Ćorić Borna Ćorić Borna Ćorić Borna Ćorić

Uz dosta muke Borna Ćorić svladao je Federica Coriju za plasman u drugo kolo Roland Garrosa. Odužio se meč na više od četiri sata igre, ali najbolje rangirani hrvatski tenisač je po osmi put u karijeri prošao prvu prepreku na pariškoj crvenoj zemlji.

"Bio je to jako, jako težak meč, fizički i psihički. Bilo je puno uspona, padova i nesigurnosti. Najsretniji sam jer sam prošao dalje, samo to se računa, počeo je hrvatski tenisač u velikom razgovoru za Novu.rs pa se osvrnuo na promjenu svog imidža.

Olga Danilović FOTO Srpska tenisačica otkrila da je u vezi s nogometnom zvijezdom iz Madrida divider

Već neko vrijeme ima dužu kosu i bradu, a otkriva da to ima veze s jednim obećanjem:

"Nije to bilo spontano, bilo je planirano. Teško je kod mene koji se šišam svaki deset dana i brinem za svaki zalisak da odjednom imam kosu.  Duga je priča iza te odluke, ne bih sad ulazio u to. Sada već 11 mjeseci puštam kosu, nisam bio za promjenu imidža, već se dogodio neki splet okolnosti – neki ljudi, moja obećanja.

gol expired Senzacija u prvom krugu Roland Garrosa: Medvjedeva izbacio 172. tenisač svijeta divider

Sviđa mi se što sam pustio kosu, nisam došao do toga da zavežem punđu. Kada dođem do toga, onda sam ispunio dato obećanje", objasnio je hrvatski tenisač pa otkrio što voli raditi u slobodno vrijeme:

"Ne volim previše gledati tenis, gledam kad sam na turniru, gledat ću kad dođem kući. Volim izaći s prijateljima, gledati filmove, ali najviše volim doći kući i biti s prijateljima, slušati dobru muziku", zaključio je.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider