Tenis
SPORTOVI
Tenis
Slavila na Roland Garrosu

FOTO Srpska tenisačica otkrila da je u vezi s nogometnom zvijezdom iz Madrida

Olga Danilović osigurala je plasman u drugi krug Roland Garrosa.

Galerija Olga Danilović Olga Danilović Olga Danilović

 

Srpska tenisačica Olga Danilović u prvom kolu Roland Garrosa svladala je Katerinu Beindl (6:3, 6:2), a potom otkrila da je u sretnoj vezi sa zvijezdom europskog nogometa.

Ovom pobjedom izjednačila je najbolji rezultat karijere na poznatom turniru, a razlog više za sreću bio je dolazak dva člana Atletico Madrida, Stefana Savića i Jana Oblaka, koji su meč pratili s tribina.

Nakon pobjede protiv ukrajinske tenisačice Danilović je poletjela u zagrljaj slovenskom vrataru i tako potvrdila glasine da su u vezi.

  Karim Benzema Španjolci tvrde: Benzema prelazi u novi klub, imat će plaću 400 milijuna eura po sezoni!? divider

"Sretna sam što sam prošla prvo kolo. Devet pobjeda zaredom, vjerojatno najbolji rezultat u karijeri. Poboljšavam igru iz meča u meč, osjećam da sam na višem nivou. To mi daje samopouzdanje da igram bolje", kazala je Danilović za srpske medije nakon meča pa razvukla osmijeh na pitanje o Oblaku.

"To mi puno znači, lijepo od njih što su došli. Imali su dva dana slobodno, pogotovo Jan. Sada je jasno zašto mi je baza u Madridu", otkrila je Danilović, piše Nova.rs.

Budući da se slovenski vratar ozlijedio, umjesto njega priliku je dobio hrvatski vratar Ivo Grbić. U 11 odigranih nastupa primio je isto toliko golova, a na tri utakmice uspio je sačuvati mrežu netaknutom. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider