Tenis
SPORTOVI
Tenis
dobri prijatelji

Đoković se zbog njezina 21. rođendana vratio u Srbiju, ohrabrile ga i vijesti iz Francuske

Novak Đoković se zabavljao na proslavi 21. rođendana Olge Danilović.

Galerija Olga Danilović (Foto: AFP)

Čini se kako je Novaku Đokoviću dobro godio posjet Crnoj Gori, u kojoj je našao potreban mir nakon deportacije iz Australije. Posjetio je tamo jedan manastir, ali je i viđen u kafiću, gdje mu je navijač ispričao vic o Federeru i Nadalu koji ga je dobro nasmijao.

U međuvremenu se najbolji svjetski tenisač vratio u Beograd, u koji je stigao ne dajući izjave medijima. Vidjet ćemo hoće li se oglasiti nakon Australian Opena i što će reći. Moguće je da teških riječi s njegove strane niti neće biti jer je direktor prvog Grand Slama sezone najavio dolazak Đokovića sljedeće godine.

gol expired Kako ovo planira izvesti? Direktor Australian Opena otkrio da se čuo s Đokovićem, najavio mu je dolazak divider

S obzirom na to da ima trogodišnju zabranu ulaska u Australiju, to znači kako će se pokušati izboriti za ukidanje te odluke i dobivanje vize 2023. godine. Neke optužbe na račun australskih vlasti ne bi mu išle u korist.

Srpski mediji javljaju kako je Novak Đoković u Beogradu uživao na proslavi 21. rođendana mlade srpske tenisačice Olge Danilović. Oni su veliki prijatelji, a Olga je sudjelovala i na onom nesretnom humanitarnom turniru u Zadru prije godinu i pol dana, kada je izbila kriza s koronavirusom.

Đokovića mogu veseliti i najnovije vijesti iz Francuske. Nakon što je tamošnji parlament izglasao zakon po kojem svi sportaši koji se misle natjecati u toj zemlji moraju biti cijepljeni, talijanska Gazzetta dello Sport je za vikend pisala kako bi Nole mogao izbjeći tu obavezu jer bi mogao dobiti izuzeće zbog preboljenog COVID-a u posljednjih šest mjeseci.

gol expired Francuzi usvojili novi zakon koji ide na ruku Đokoviću: Moći će zaigrati na Roland Garrosu? divider

On je imao pozitivan PCR test u prosincu, a Roland Garros je u svibnju, pa bi se datumi taman mogli poklopiti. No situacija se s COVID-om mijenja svako malo i tko zna što nas još očekuje do svibnja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider