Tenis
SPORTOVI
Tenis
Je li vam dobar vic?

VIDEO: Navijač Đokoviću ispričao vic o Federeru i Nadalu, ovaj prasnuo u smijeh

Novak Đoković se nalazi u Crnoj Gori na odmoru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što se nije htio oglašavati po dolasku u Beograd, Novak Đoković je nekoliko dana kasnije otišao na odmor u Crnu Goru. Svijet i dalje čeka što će reći srpski tenisač nakon što je deportiran iz Australije, ali on je odlučio ništa ne govoriti dok traje Australian Open kako ne bi skretao dodatno pažnju na sebe.

Đoković često provodi u Crnoj Gori odmor, tamo se i oženio na otočiću Sveti Stefan, a sada vrijeme provodi u prirodi podno planine Durmitor. Posjetio je i jedan manastir, a u večernjim satima navijači su se ipak dokopali najboljeg tenisača svijeta u Žabljaku.

gol expired Đoković otišao iz Srbije, ali ne kući u Španjolsku: Navijače zabrinula izjava trenera o njegovu stanju divider

Na Instagramu, tamošnjoj javnosti poznatog, Jovana Radulovića pojavila se snimka, ali i fotografije s Novakom Đokovićem kojem je spomenuti 'kralj viceva' i nekadašnji sportaš ispričao jedan od brojnih viceva koje ima u svom repertoaru.

''Igraju Nadal i Federer tenis'', krenuo je Radulović.

''Tko je to?'', našalio se i Novak nakon čega je islijedio smijeh.

''Onaj mali iz Švicarske. I dobiva ga Federer, baš ga gazi i okreće se Nadal i kaže: ''Brate, znaš ti da sam ja Đoković za tebe".

Nakon toga su svi prasnuli u smijeh, ali nije jasno je li se Đoković smijao iz pristojnosti ili mu je vic, koji ne zvuči logično bio uistinu toliko smiješan.

Novak se prema snimci jako dobro osjeća na odmoru. Njegov dugogodišnji trener Marjan Vajda slovačkim je medijima ispričao kako će Novak sve ovo teško preboljeti te kako će mu se biti teško nakon svega vratiti, što je malo zabrinulo njegove navijače.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider