Tenis
SPORTOVI
Tenis
rani oproštaj

Braniteljica naslova ispala u prvom kolu Wimbledona! Senzacija u Londonu, ovo se nije dogodilo 30 godina

Braniteljica naslova Marketa Vondroušova, šesta tenisačica svijeta, završila je svoj nastup na Wimbledonu već u prvom kolu.

Marketa Vondroušova (Foto: Afp)

Braniteljica naslova Čehinja Marketa Vondroušova, šesta tenisačica svijeta, završila je u utorak svoj nastup na ovom Wimbledonu već u prvom kolu nakon što je bolja od nje sa 6:4, 6:2 bila Španjolka Jessica Bouzas, 83. na WTA ljestvici.

Vondroušova, koja je prošle godine postala prva nepostavljena tenisačica koja je osvojila naslov u Wimbledonu, ujedno je i prva braniteljica naslova koja je pala u prvom kolu još od Njemice Steffi Graf prije 30 godina.

Nešto prije toga je, također bivša osvajačica Wimbledona, Kazahstanka Elena Rybakina lako prošla u drugo kolo pobijedivši sa 6:3, 6:1 rumunjsku kvalifikanticu Elenu-Gabrielu Ruse.

Četvrta nositeljica Rybakina, koja je slavila u Wimbledonu 2022., ovom je pobjedom pokazala da je prevladala probleme s bolesti i tjelesnom spremom.

Matija Frigan i Marin Šotiček Švicarci kvare posao Dinamu? Poslali su novu, poboljšanu ponudu za velikog talenta divider

Ivan Komak na klupi Zrinskog Komak smijenio čovjeka koji je gotovo napravio čudo sa Zrinskim! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
🎩🪄
Bliži nam se i sljedeći ciklus Lige nacija... 🇭🇷🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
Bjelica objasnio... 🤝😉

📸: Cropix
Ćiro fališ... Al' galvanizirani smo, ne brini! 🖤⚽

📸: Cropix/Hrvatska pošta