Tenis
SPORTOVI
Tenis
Šok za srpskog tenisača

Australski novinar plasirao senzacionalnu vijest: Novak Đoković će noćas biti deportiran?

Novak Đoković čeka odluku australskog ministra Alexa Hawkea o deportaciji iz Australije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je sud u Melbourneu poništio odluku o ukidanju vize i pustio Novaka Đokovića na slobodu, još uvijek se ne zna hoće li zaista zaigrati na Australian Openu ili će pak biti deportiran iz Australije.

Zbog toga se na svom Twitter profilu oglasio australski novinar Paul Bongiorno koji tvrdi da će ministar imigracijskih poslova Alex Hawke sutra deportirati Đokovića.

gol expired Zbog šokantnog priznanja Novak Đoković mogao bi izgubiti ogroman novac, evo o čemu se radi divider

Bongiorno je iskusni novinar koji se godinama bavi političkim temama, a već je i pisao o temi deportacije Novaka Đokovića. Tada je poručio da je loša stvar što se čitav proces toliko odužio.

A čini se kako ćemo uskoro dobiti konačan epilog višednevne drame koja je zaokupirala sve naslovnice svjetskih medija.

Podsjetimo, danas je Novak Đoković šokirao svjetsku javnost priznanjem da je dao intervju za francuski L'Équipe iako je znao da je pozitivan na koronavirus.

gol expired Đoković će pratiti Australian Open iz pritvora? Stručnjak za imigraciju objasnio što čeka srpskog tenisača divider

Srbin tvrdi da je za pozitivan test saznao tek nakon druženja s djecom, ali nakon toga je odlučio odraditi intervju i kaje se zbog te pogreške.

U velikom priznanju otkrio je da je njegov tim, a ne on, pogrešno ispunio obrazac za vizu, gdje je označio da nije putovao u posljednjih 14 dana prije dolaska u Australiju, no snimljen je kako igra tenis u Marbelli (Španjolska).

Nakon toga Đoković je bio na sudu, dobio je žalbu i sudac ga je pustio na slobodu, ali i dalje ga Australija može deportirati.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider