Tenis
SPORTOVI
Tenis
Čeka i dalje

Australski ministar neće ni ove srijede protjerati Novaka Đokovića, otkriven razlog zašto

Najbolji svjetski tenisač još nije siguran da će zaigrati Australian Open i čini se da će još malo pričekati zeleno svjetlo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dan je treći čekanja na odluku australskog ministra Alexa Hawkea u slučaju Novaka Đokovića i njegove moguće deportacije iz zemlje. Mnogi smatraju kako je najgore prošlo, ali recite to srpskom tenisaču koji željno iščekuje dozvolu australskih vlasti za nastup na Australian Openu.

gol expired Đoković šokirao: Priznao je da je zaražen davao intervju, a družio se i s djecom divider

A čini se kako će još malo morati pričekati jer australski 9News tvrdi kako to neće biti ove srijede. To je jedino što se zna zasad jer još nije poznato kad će i hoće li ministar Hawke iskoristiti svoje pravo i deportirati ga iz zemlje.

Australski insajder koji jako dobro poznaje materiju, Chris O'Keefe, objasnio je zašto danas neće biti odluke.

"Odvjetnici gospodina Đokovića nedavno su dostavili dugačke podneske i prateću dokumentaciju za koju smatraju da je relevantna za moguće ukidanje vize gospodina Đokovića. Ovo će utjecati na vremenski okvir", objavio je na Twitteru.

Savezni sud u Melbourneu poništio je odluku Vlade Australije o ukidanju vize Novaku Đokoviću i naredio da ga se pusti na slobodu, no to još ne znači da je potpuno slobodan, dok konačnu odluku ne donese i sam Hawke.

gol expired Procurila poruka koju je Đoković navodno poslao prijatelju kad je pušten: "Zasad sam slobodan, vidjet ćemo što donosi sutra" divider

Australski ministar ima rok do početka sljedećeg tjedna za odluku, ali tamošnji mediji pišu kako neće žuriti jer je ovaj slučaj privukao jako puno publiciteta i zato se njegova odluka toliko čeka...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider