Tenis
SPORTOVI
Tenis
Istražuju niz pogrešaka

Australci proširili istragu protiv Novaka Đokovića, prijeti mu do pet godina zatvora!

Novak Đoković objavio je priopćenje kako bi opovrgnuo dezinformacije koje su se pojavile u medijima, a mogućnost njegova protjerivanja još postoji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nastavlja se istraga protiv Novaka Đokovića zbog moguće manipulacije datumom PCR testa, nepoštivanjem izolacije i davanjem krivih informacija o putovanjima. Đoković je objavio priopćenje kako bi opovrgnuo dezinformacije koje su se pojavile u medijima, a mogućnost njegova protjerivanja još nije isključena.

Australci istražuju niz pogrešaka i nelogičnosti oko Đokovićevih testova na koronavirus. Odjel za unutarnje poslove otvorio je istragu oko kršenja izolacije u Srbiji, netočne izjave u upitniku pri dolasku u Australiju i nedorečenost oko testa, piše The Age.

gol expired Australski ministar neće ni ove srijede protjerati Novaka Đokovića, otkriven razlog zašto divider

Zbog davanja krivih iskaza prijeti mu pet godina zatvora po australskom kaznenom zakonu, a moguća je kazna i u Srbiji. U upitniku o dolasku prošli četvrtak označio je da nije nigdje putovao posljednjih 14 dana, a krajem prosinca bio je na pripremama u Španjolskoj. U priopćenju je priznao tu pogrešku i rekao kako je taj upitnik ispunjavao netko iz tima, a ne on.

Pod istragom je i manipulacija testovima na koronavirus, o čemu je nedavno izvijestio njemački Der Spiegel, na kojem se ne podudaraju vremena i rezultati.

gol expired Đoković šokirao: Priznao je da je zaražen davao intervju, a družio se i s djecom divider

U priopćenju je Đoković otkrio kako je informacije o pozitivnom PCR testu dobio dan poslije njihove prvotne objave, i to dan nakon što se bez maske družio s mladim tenisačima, a znajući da je zaražen otišao je i na intervju u francuski L'Equipe.

Sad se čeka odluka ministra za imigraciju Alexa Hawkea, koji dekretom može uskratiti vizu srpskom tenisaču jer preboljenje COVID-a u posljednjih šest mjeseci nije uvjet za ulazak u Australiju, na što se Nole poziva. Informacije iz priopćenja Novak je dostavio ministarstvu, a oni će do ponedjeljka obavijestiti o svojoj odluci.

gol expired Nijemci angažirali stručnjake i pronašli nove dokaze protiv Đokovića: Njegov pozitivan nalaz zaveden je tek 26. prosinca? divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider