Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Spasili se

VIDEO Amaterska pogreška portugalskog vratara zamalo ih koštala pobjede: Ovo se viđa samo na YouTubeu!

Portugalski vratar Diogo Costa napravio je veliku pogrešku u posljednjim trenucima susreta.

Diogo Costa i Inaki Williams (Foto: Afp)

Portugal je slavio 3:2 protiv Gane u prvom kolu grupe H Svjetskog prvenstva u Katru. Dva potpuno drugačija poluvremena, uspavanka u prvom dijelu, gotovo sve do 62. minute, ali onda u pola sata pada pet pogodaka.

Cristiano Ronaldo VIDEO Dvojben kazneni udarac za Portugal: Je li ovo dovoljan kontakt da se pokaže na bijelu točku? divider

Sve je počelo dvojbenim kaznenim udarcem za Portugal. Miran je bio Cristiano Ronaldo, koji je postao prvi igrač koji je postigao pogotke na pet svjetskih prvenstava.

Ganci su brzo poravnali Ayewovim golom, ali u bržem tempu utakmice bolje se snašao Portugal, koji pogocima Felixa i Leaa odlazi na 3:1. Sve je izgledalo idilično za izabranike Fernanda Santosa, ali golom u 89. Bukari uvodi neizvjesnost u susret.

Ronaldo i Felix Portugal slavio u golijadi protiv Gane: Ronaldo ispisao povijest iz upitnog kaznenog udarca divider

Gana je jako stisnula u sudačkoj nadoknadi koja je trajala devet minuta, ali nisu uspjeli doći do pogotka, najbliže su došli u 99. minuti kada je vratar Portugala i Porta Diogo Costa napravio nevjerojatnu pogrešku.

gol expired VIDEO Ekipa Dnevnika Nove TV otišla u kamp kanadske reprezentacije i zatražila objašnjenje sporne izjave divider

Rijetko kad se takvo nešto viđa, Inaki Williams mudro se zavukao u sam gol Portugala i čekao da Costa odloži loptu na travnjak, Williams je brzo reagirao i ukrao loptu, ali na kraju su stigli portugalski braniči i uspješno otklonili opasnost.

Neopreznost portugalskog vratara možete pogledati OVDJE.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider