Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
KRV JE PROKLJUČALA

VIDEO U Katru se zakačili navijači Srbije i Kosova: Letjele su šake, redari spriječili veliki incident

Bila je užarena atmosfera na utakmici Srbije i Švicarske.

Navijači Srbije (Foto: Afp)

Reprezentacija Srbije ispala je u grupnoj fazi Svjetskog prvenstva. Srbi su izgubili 3:2 protiv Švicarske u dvoboju preponom tenzija te tako s jednim osvojenim bodom i kao posljednji u skupini završili natjecanje koje su sanjali osvojiti.

Poznato je da se nogometaši Srbije i Švicarske baš ne vole, jer su legende te reprezentacije Albanci Xhaka i Shaqiri, a ranije je igralo još nekoliko nogometaša albanskog porijekla.

Švicarska je pobijedila Srbiju i prije četiri godine na SP-i u Rusiji kada su nogometaši porijeklom s Kosova slavili golove protiv Srbije pokazujući rukama simbol orla. Od tada traje prava mržnja prema nekim reprezentativcima Švicarske.

Srbija - Švicarska FOTO Utakmica umalo prerasla u masovni fizički obračun: Jedan Srbin odgurnuo Xhaku, drugi ga uhvatio za vrat! divider

Provokacije između igrača

Tijekom utakmice bilo je međusobnih provokacija. Jedni su drugima pokazivali onu stvar, a nakon gola Srbije njihov izbornik Dragan Stojković je psovao ''mater šiptarsku''.

Pred kraj utakmice izbila je umalo masovna tučnjava koju su oni mirnijih glava uspjeli u posljednji trenutak smiriti.

Spriječen veći sukob na ulazu

Užarena atmosfera s terena viđena je i kod navijača. Navijači Srbije reagirali su na jednu službenu zastavu države Kosovo pa su pokušali napasti ljude koji su ju nosili.

Bilo je to kod ulaza na stadion, ali srećom se sve smirilo bez većih posljedica. Palo je par udaraca, ali je osiguranje bilo blizu. 

Dušan Vlahović FOTO Vlahović se pri slavlju gola uhvatio za spolovilo, Xhaka na isti način provocirao klupu Srbije divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider