Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Sramotno

VIDEO Piksi u ekstazi poslije Vlahovićevog pogotka: ''J**em vam majku šiptarsku!''

Izbornik Srbije Dragan Stojković burno je proslavio pogodak Dušana Vlahovića.

Dragan Stojković (Foto: Afp)

Srbija je ispala u grupnoj fazi Svjetskog prvenstva u Katru porazom od Švicarske 3:2 u posljednjem kolu skupine G. Utakmica je bila puna tenzija od samog početka utakmice.

Reprezentativci Srbije Tuga u srpskim medijima: "Srbija šuplja kao švicarski sir, Albanci su provocirali, ali ovo je šamar realnosti!" divider

Švicarci su poveli golom Xherdana Shaqirija u 20. minuti, Shaqiri je na svoj način proslavio pogodak pred srpskim navijačima.

Nije puno trebalo Srbiji da se vrati u život, pogocima Mitrovića u 26. minuti i Vlahovića u 37. Orlovi dolaze u vodstvo.

Mihael Mikić VIDEO Bivši ljubimac Dinamovih navijača koji je proveo deset godina u Japanu: ''Mana im je visina, prekidi su nam prilika'' divider

Ekstaza na tribinama stadiona 974, kao i na klupi Srbije koja je mislila da će napokon proći grupu i osvetiti se Švicarcima za Rusiju 2018. godine. Srpski izbornik Dragan Stojković Piksi na buran način je proslavio pogodak.

Xherdan Shaqiri FOTO Pogledajte Shaqirijevu proslavu gola koja je naljutila srpske navijače i medije: ''Opet provocira'' divider

''J**em li vam majku šiptarsku u pi**u, da vam j**em'', moglo se pročitati s usana srpskog izbornika.

Video možete pogledati OVDJE.

Utakmica se razvodnila u drugom poluvremenu, nervoza je nastupila, bilo je puno psovki i s jedne i s druge strane, a nekoliko puta je došlo do fizičkih obračuna na terenu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider