Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
POTPUNO IZGUBIO KONTROLU

Šokantna snimka: Legendarni Eto'o nakon utakmice Brazila fizički napao čovjeka s kamerom

Samuel Eto'o pratio je utakmicu Brazila i Južne Koreje u osmini finala Svjetskog prvenstva.

Samuel Etoo (Foto: Twitter/La Opinion/Screenshot)

Nogometaši Brazila razbili su Južnu Koreju (4:1) i osigurali četvrtfinale Svjetskog prvenstva protiv Hrvatske. Sjajnu predstavu brazilskih nogometaša pratio je legendarni nogometaš Barcelone Samuel Eto'o.

Jedan od najboljih afričkih nogometaša u povijesti izazvao je incident nakon utakmice, a sve su zabilježile kamere.

Dok je napuštao stadion, prišla mu je nekolicina navijača u brazilskim dresovima i zatražila fotografiju s njim. Stao je i ispunio im želju, a onda se pojavio nepoznati muškarac s kamerom, koji je žestoko razbjesnio Kamerunca.

Brazilci plešu nakon golova Legenda napala Brazilce zbog nepoštovanja protivnika: Samo je jedan način da Hrvati to spriječe divider

Upustio se Eto'o u verbalnu prepirku s njim, pale su teške riječi. Pokušao ga je zastrašiti i otjerati, ali samo koji trenutak kasnije sve se otelo kontroli.

Počeo ga je natjeravati ispred stadiona, a kada se otrgnuo kontroli navijača, žestoko je nasrnuo na muškarca i udario ga nogom u gornji dio tijela, a možda i glavu. Nepoznati se muškarac samo srušio na pod, a još uvijek nije poznato zbog čega je došlo do sukoba, piše La Opinion.

Slavlje Brazilaca Brazilci opravdali status favorita prvenstva: Srušili Koreju u pola sata, čekaju ih Vatreni u četvrtfinalu! divider

Što god da se dogodilo, nema ni najmanjeg opravdanja za ovakav postupak jednog od ambasadora Svjetskog prvenstva, ali i čovjeka koji danas obnaša funkciju predsjednika Kamerunskog nogometnog saveza.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider