Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
ZNAČI, STRAŠNO!

VIDEO Pa to je nevjerojatno: Pogledajte kako je Ronaldo i nakon utakmice tvrdio da gol treba pripisati njemu

Cristiano Ronaldo ponovno se našao u centru pažnje, ovog puta zbog ponašanja nakon utakmice Portugala i Urugvaja.

Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

Nakon samo dvije utakmice u skupini H Svjetskog prvenstva u Katru Portugal je izborio svoje mjesto u osmini finala. To je postigao savladavši Urugvaj rezultatom 2:0, a strijelac obaju pogodaka bio je Bruno Fernandes.

Gol je prvobitno pripisan Ronaldu

Iako, prvi gol je kao takav određen tek desetak minuta kasnije. Dotad je kao strijelac naveden Cristiano Ronaldo. Naime, uistinu se činilo da je on, nakon Fernandesova ubačaja, skočio te lagano glavom lopti dao dodatni podstrek.

Uostalom, Ronaldo je taj pogodak proslavio u svom poznatom stilu pa nikome prvobitno nije palo na pamet sumnjati da je upravo on pogodio mrežu. No uskoro je snimka potvrdila kako Ronaldo loptu nije dirao, a to možete vidjeti OVDJE

Konačna potvrda FIFA-e došla je zahvaljujući senzorima na lopti, koji nisu ubilježili dodir. Naime, službena Adidasova lopta "Al Rihla" ima senzore koji reagiraju na dodir i daju informacije VAR sobi.

Reprezentacija Francuske Tri su reprezentacije sigurne, dvije su otpale, a čak 27 ih je još uvijek u igri za drugi krug divider

Nakon utakmice Portugalci su počeli slaviti, a među njima je bio i Ronaldo. Ipak, u jednom trenutku kamere su ga uhvatile u gestikulaciji prema nekome, nažalost ne znamo prema kome. On je pokušavao pokazao kako ga je lopta dirala po vršku glave te da pogodak treba biti pripisan njemu.

To možete vidjeti OVDJE.

Zašto nas to i dalje čudi!?

Da, od Ronalda nas to ne bi trebalo čuditi, znamo koliko mu njegovi pogoci i rekordi znače. Ipak, kraj toliko kamera koje su sve snimile tvrditi da je napravio nešto što nije samo da bi na svoj konto dobio taj još jedan pogodak, to je možda i za njega previše.

Srećom po njega, imat će još minimalno dvije utakmice priliku podići svoj saldo pogodaka na svjetskim prvenstvima. Prvo protiv Južne Koreje, gdje će Portugal trebati potvrditi mjesto prve momčadi skupine, a onda i u osmini finala. Tamo će ih, prema svemu sudeći, čekati Švicarska ili Srbija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider