Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
breaking news !: USKORO UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SVE JE VIŠE NAŠIH

VIDEO Dnevnik Nove TV s navijačem zaslužnim za zastavu od 200 metara: "Za Belgiju imamo spektakl"

Hrvatskih navijača u Katru nije puno, no oni koji su prisutni pronašli su način da sve oduševe.

Iako je Svjetsko nogometno prvenstvo u Katru potvrđeno kao preskupa investicija za prosječnog hrvatskog navijača, određeni dio navijača Vatrenih nalazi se na prvenstvu.

Malo nas je, al' smo jaki

Da je nekada i mali broj dovoljan za pravu podršku momčadi, potvrdili su oni svojom gestom. Iako ih nema dovoljno da na stadionu naprave zvučnu kulisu na kakvu su naši navijači navikli, oni su ih motivirali i nabrijali onim što su napravili jutro prije utakmice.

Naravno, misli se na dolazak s velikom 200-metarskom zastavom na plažu ispred hotela unutar kojeg se reprezentacija nalazi.

Organizator toga svega bio je hrvatski navijač Bruno Dobrinić, kojeg je u Dnevniku Nove TV ugostio reporter Saša Lugonjić.

Protiv Belgije slijedi poseban spektakl

"Akcija nije planirana prije prvenstva, organizirali smo se nakon Maroka i nakon što naši igrači nisu pokazali pravu igru. Mi smo im odlučili iskazati podršku na poseban način i zahvaljujući mojim prijateljima iz Dohe organizirali smo akciju. Napravili smo to u znak podrške našim igračima, nadam se da smo uspjeli. Mislim da je nakon pobjede protiv Kanade to došlo na vidjelo", rekao je Dobrinić, a najavio je i da se poseban spektakl sprema za susret protiv Belgije.

Iz utakmice u utakmicu u Katar stiže sve više naših navijača. Dobrinić misli da ih je protiv Kanade bilo između 1000 i 1500, a nada se da će protiv Belgije ta brojka biti još veća. 

Što smo još saznali o ovom posebno i svakako jedinstvenom prvenstvu, pogledajte u prilogu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider