Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Velika pobjeda

Saudijski izbornik nakon utakmice tješio Argentince: "Ovo je normalno, i nama se to dogodilo"

Saudijska Arabija osvojila je tri boda protiv Argentine u 1. skupine C Svjetskog prvenstva.

Herve Renard (Foto: Afp)

Neočekivani poraz od Saudijske Arabije u susretu 1. kola Svjetskog prvenstva u Katru, žestoko je poljuljao ambicije Argentine. Gaučosi, predvođeni Lionelom Messijem, žele se uspeti na svjetski nogometni tron, ali da bi u tome uspjeli više nemaju prostora za kiks.

Moraju uzeti bodove u preostala dva susreta, sada je veliki uteg na njima, a posebno zbog činjenice što bi ovo moglo biti posljednje veliko natjecanje za Messija u dresu Argentine.

Herve Renard, izbornik Saudijske Arabije izašao je pred novinare nakon utakmice i kratko se osvrnuo na veliku pobjedu:

"Ponekad protivnik nije motiviran, to je normalno. Nama se to dogodilo kada smo igrali protiv slabijih momčadi. Ljudi to ne razumiju, motivacija nije ista kao kada igrate protiv Brazila. To je dio nogometa“, kazao je saudijski izbornik.

Roy Keane i Gary Neville VIDEO Legende Uniteda smijale se Saudijskoj Arabiji, a sada im se sve obilo o glavu divider

No malo će što utješiti argentinske navijače, koji su razočarani ishodom ovog susreta. Ništa bolje nije ni u redovima argentinske nogometne reprezentacije, Lautaro Martinez nije skrivao razočaranje ovim porazom:

"Ovo je vrlo bolno. Nadali smo se započeti nastup na Svjetskom prvenstvu pobjedom, ali sada što je - tu je. Izgubili smo zbog vlastitih pogrešaka. Pobjednika su odlučili detalji koje moramo popraviti.

U prvom smo poluvremenu morali postići više od jednog gola. Moramo se vratiti treninzima i okrenuti se sljedećim dvijema utakmicama, sada nas očekuju dva finala", rekao je Martinez.

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider