Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Evo u čemu je problem

Reporter Dnevnika Nove TV otkrio kako to funkcionira s klimom u Katru: "Čak su se i neki Vatreni žalili"

Vatreni su odradili prvi taktički trening uoči utakmice s Kanadom nakon kojeg se uživo u Dnevnik Nove TV javio reporter Saša Lugonjić.

Reporter Dnevnika Nove TV Saša Lugonjić javio se sa svojim dojmovima iz Katra po završetku treninga Vatrenih.

"Glavna vijest je da je trening preskočio Nikola Vlašić, veznjak Torina je trčao i nizao krugove dok su mu suigrači radili na terenu. Prvi je to od dva taktička treninga koja Zlatko Dalić ima na raspolaganju uoči utakmice Hrvatska - Kanada, jer onaj u četvrtak je bio regeneracijskog karaktera", rekao je Lugonjić, izdvojivši jedan podatak vezan uz dragulja hrvatskog nogometa:

"Joško Gvardiol je postao tek drugi 20-godišnjak koji je u povijesti Vatrenih startao u jednoj utakmici Svjetskog prvenstva. S obzirom kako je krenuo, ne sumnjam da će prepraviti mnoge rekorde iz povijesnih knjiga Vatrenih."

John Herdman radi odličan posao u Kanadi

Bio je reporter Dnevnika Nove TV prisutan i na konferenciji za medije kanadskog izbornika Johna Herdmana koji je kontroverznom izjavom podigao prašinu uoči utakmice.

"Što se tiče kanadskog izbornika Johna Herdmana, on je jedini izbornik u povijesti koji je i žensku i mušku reprezentaciju odveo na Svjetsko prvenstvo. Vrlo je uspješno vodio kanadske nogometašice, s njima osvojio i dvije medalje na Olimpijskim igrama i onda 2018. preuzeo nogometaše. Na jedan dojmljiv način ih je odveo na njihovo prvo Svjetsko prvenstvo poslije 36 godina, završivši u kvalifikacijama ispred Meksika i Sjedinjenih Američkih Država, dvaju reprezentacija koje su nogometne sile u tom dijelu svijetu."

"Kad uđete u zatvorenu prostoriju..."

Za kraj javljanja Lugonjić je prokomentirao jednu stvar koja muči sve prisutne novinare i fotoreportere.

"U čemu je problem? Svrha klima uređaja se u Katru doživljava drukčije u odnosu na Hrvatsku. Mi si volimo, onako, malo olakšati život i učiniti ga ugodnijim u ljetnim mjesecima, dok kod Katarana imate osjećaj da ste promijenili dva godišnja doba kad uđete u zatvorenu prostoriju. Čak su se i neki naši reprezentativci žalili kad su ulazili u prostoriju u kojoj se održavaju konferencije za medije, bilo je prehladno i bio ih je strah da se ne bi prehladili. To je nešto na što se s vremenom naviknete u Katru, a prije nego se naviknete, ne gine vam jedna mala prehlada, ako ste sretni", zaključio je Lugonjić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider