Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Nije ga štedjela

Ronaldova Georgina napala Santosa! Pogledajte koje je riječi uputila portugalskom izborniku

Ronaldova djevojka Georgina Rodriguez kritizirala je Fernanda Santosa nakon poraza od Maroka.

Georgina Rodriguez (Foto: Afp)

Portugal se oprostio od Svjetskog prvenstva u Katru porazom od Maroka u četvrtfinalu 1:0. Cristianu Ronaldu je ovo bio posljednji pokušaj da se popne na tron, ali nažalost nije uspio.

Vlado Boban u Dohi VIDEO Hrvatskih navijača u Dohi je jako malo, ali poručuju: ''Može opet penali'' divider

En-Nesyri je presudio Portugalcima krajem prvog poluvremena nakon loše reakcije vratara Dioga Coste koji je krivo procijenio let lopte.

Ubrzo nakon utakmice na Instagramu se javila Ronaldova djevojka Georgina Rodriguez. Španjolka nije se libila javno reći što misli o portugalskom izborniku i njegovom ponašanju prema Cristianu.

Walid Regragui FOTO Marokanski heroji otrčali u zagrljaje svojih najmilijih nakon povijesnog uspjeha na SP-u divider

"Danas je tvoj prijatelj i trener donio lošu odluku. Taj prijatelj, za kojeg imaš toliko riječi hvale i poštovanja. Onaj isti koji je, kad si ušao u igru, vidio kako se sve promijenilo, ali već je bilo prekasno. Ne možeš podcijeniti najboljeg igrača svijeta, svoje najmoćnije oružje. Ni ti se ne možeš zauzeti za nekoga tko to ne zaslužuje. Život nam daje lekcije. Danas nismo izgubili, naučili smo", napisala je Georgina.

Walid Cheddira dobiva crveni karton Najveći "baksuz" Svjetskog prvenstva zbog teško opisive gluposti ostao bez nastupa u polufinalu divider

Ronaldo tako napušta Katar bez medalje oko vrata, a pred vratima svoj 38. rođendana traži novi klub nakon što je napustio Manchester United u kojemu nije pronašao sreću kao u prvom mandatu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider