Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
nesportski trikovi

VIDEO Nije se vidjelo u prijenosu: Lautaro prljavo provocirao nizozemskoga golmana

Argentina je na penale izbacila Nizozemsku, a vrlo nervozna utakmica završila je vrlo nesportskim potezom Lautara Martineza.

Lautaro i Noppert (Foto: Afp)

Reprezentativci Argentine boljim izvođenjem penala pobijedili su Nizozemce i izborili novi megdan s Hrvatskom u polufinalu Svjetskog prvenstva.

Lionel Messi i Luka Modrić VIDEO Messi je tog dana postigao prvi pogodak za Argentinu, a Modrić prvi put nastupio u kockastom dresu divider

Utakmica Gauča i Oranja protekla je u izuzetno nesportskoj atmosferi. Igrači obje reprezentacije međusobno su se provocirali, gurkali, tukli, odnosno radili sve što su mogli kako bi jedni druge izbacili iz takta.

Na koncu je spretnija i sretnija ispala Argentina, koja je slavila poslije raspucavanja. Završilo je 4:2, a zadnji penal za prolazak Gauča među četiri najbolje reprezentacije svijeta zabio je Interov Lautaro Martinez.

Alvarez i suigrači iz Argentine Hrvatska nije uspjela: Messi i Argentina potopili snove Vatrenih o novom finalu! divider

Ali ne prije negoli se obračunao s golmanom Oranja Andriesom Noppertom. Prije samog izvođenja porječkao se nešto s golmanom narančastih, a čak ga je malo i odgurnuo kad mu se ovaj unio u lice.

Nizozemac je to učinio zato što mu je napadač Intera opsovao. Ovaj detalj režiser utakmice nije prikazao, ali sad je procurila snimka cijelog događaja.

Pogledajte taj trenutak OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider