Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Najavili osminu finala

Japanci uvjereni u pobjedu: "Za nas će to biti lagan protivnik, Hrvatska nije blještava ekipa"

Hrvatska i Japan bore se za prolaz u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Katru.

Japan (Foto: Afp)

Od 16 sati nogometaši Hrvatske i Japana igraju utakmicu osmine finala na Svjetskom prvenstvu u Katru. Nakon što su senzacionalno srušili dva svjetska prvaka, Njemačku i Španjolsku, Japanci žele otići korak dalje.

Masahiro Fukuda, bivši napadač koji je upisao 45 nastupa i devet pogodaka u dresu japanske nogometne reprezentacije, izrazito je optimističan prije susreta s Vatrenima. Dapače, tvrdi da im naša reprezentacija stiže kao naručena.

Saša Lugonjić Nije realno da će Dalić baciti Gvardiola na lijevog beka: Sosa ne može, Barišić kreće od prve minute divider

"Za Japan će to biti lagan protivnik. Vidjeli ste kako smo izgubili od Kostarike, nama je lakše igrati protiv bolje rangiranih momčadi", rekao je Fukuda u razgovoru za J-cast pa samouvjereno dodao:

"Hrvatska nije blještava momčad. Primili su samo jedan pogodak u grupnoj fazi, njihova obrana je solidna i jasno je da su momčad koja iskorištava malobrojne situacije. Imamo šansu", kazao je i nadamo se još malo motivirao Vatrene pred dvoboj koji ima ogroman ulog.

gol expired Čitatelji gol.hr-a dišu kao Dalić i imaju samo jednu dvojbu - tko će igrati u špici divider

Pobjednik dvoboja vrlo vjerojatno ide na Brazil u četvrtfinalu, bio bi to pravi nogometni spektakl.

Za kraj dodajmo da će izbornik Zlatko Dalić napraviti promjenu u prvom sastavu Vatrenih. Zbog velike iscrpljenosti Borna Sosa preskočit će utakmicu s Japanom, a umjesto njega u sastav uskače Borna Barišić.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider