Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Borna umjesto Borne

Nije realno da će Dalić baciti Gvardiola na lijevog beka: Sosa ne može, Barišić kreće od prve minute

Reporter Dnevnika Nove TV Saša Lugonjić javio se iz Dohe i prokomentirao mogućnost da umjesto iscrpljenog Borne Sose na poziciji lijevog beka zaigra Joško Gvardiol.

Iskreno, ne vjerujem u tu mogućnost, jer nekako čista logika nalaže da ako je netko jedan od najboljih igrača na Svjetskom prvenstvu na svojoj poziciji, onda nema smisla micati ga s njegove prirodne pozicije na neku drugu na kojoj može igrati korektno, ali ne tako dobro kao na svojoj primarnoj.

Mislim da će, u svjetlu tih problema koje ima Borna Sosa, na utakmici Japan - Hrvatska svoj debitantski nastup na Svjetskom prvenstvu upisati Borna Barišić.

Luka Modrić će protiv Japana 159. put igrati za Vatrene, bilo bi lijepo da ovdje u Katru dođe do okrugle brojke, a možda i nešto dalje, ali otom potom. Prvo Japan, jedna ozbiljna reprezentacija koja je ovdje pobijedila Njemačku i Španjolsku, dva diva svjetskog nogometa.

Da se ne radi o Japancima, rekao bih da ih je uhvatila euforija, ali to nije u skladu s njihovim poimanjem sporta pa ću reći samo da je veliki optimizam u japanskim redovima i oni vjeruju da ovdje mogu proći dalje i po prvi put se plasirati u četvrtfinale Svjetskog prvenstva.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider