Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Preskočio trening

Još osjeća posljedice ozljede: Livaja samo trčao individualno, evo kad će moći trenirati

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je trening u Dohi.

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je prvi trening po dolasku na Svjetsko prvenstvo u Katar, a najvažnija vijest glasi da Marko Livaja nije trenirao sa suigračima.

Livaja još uvijek osjeća posljedice ozljede mišića koju je zadobio na utakmici Slaven Belupo - Hajduk. Tada je Vinko Soldo preoštro startao na 29-godišnjeg hrvatskog reprezentativca i nanio mu ozljedu zbog koje je propustio prijateljsku utakmicu Saudijska Arabija - Hrvatska, a niti ovog petka nije bio u punom pogonu.

Trčao je indvidualno, a prema informacijama kojima raspolaže naš Ivica Medo koji se nalazi u Katru, Livaja bi u subotu trebao biti u punom pogonu te odraditi puni trening sa suigračima.

U taktičkim zamislima izbornika Zlatka Dalića Livaja je izuzetno bitan. Premda se ne očekuje da će biti starter na utakmici Hrvatska - Maroko (uloga centralnog napadača pripast će Andreju Kramariću), Livaja je predodređen za ulogu džokera s klupe koju je tako dobro iskoristio na utakmici Lige nacija u Beču kada je svojim pogotkom slomio otpor Austrijanaca i odveo Hrvatsku na Final Four Lige nacija.

Hrvatska će protiv Maroka...

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider