Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Tek se oporavio

Kakav šok za Francuze! Benzema napustio trening, prognoze nisu optimistične

Francuski reprezentativac Karim Benzema napustio je trening reprezentacije zbog povrede.

Karim Benzema (Foto: Afp)

Francuska nogometna reprezentacija doživjela je šok pred Svjetsko prvenstvo u Katru, ponajbolji igrač svijeta Karim Benzema napustio je trening šepajući.

gol expired Nevjerojatan poraz Zadra: Kako je moguće da su uspjeli ovo izgubiti?! divider

Najbolji igrač Trikolora napustio je trening i njegov nastup na prvenstvu je pod znakom pitanja. Francuski mediji javljaju da se 34-godišnji Benzema požalio na bolove u kvadricepsu prilikom trčanja, a zatim je zajedno s liječničkom službom napustio teren šepajući.

Utakmicu po utakmicu: Specijal s Tomislavom Stipićem Utakmicu po utakmicu (18): Specijal s Tomislavom Stipićem divider

Prve informacije iz Francuske nisu obećavajuće, gotovo sigurno Benzema neće nastupiti u prvoj utakmici na Svjetskom prvenstvu protiv Australije 22. studenog, dok je navodno upitan nastup na turniru.

Dider Deschamps se našao u ozbiljnim problemima zbog ozljeda svojih reprezentativaca, prvo su otpali Pogba i Kante, a zatim s prvotnog popisa su otpali Kimpembe i Nkunku.

Saša Lugonjić, novinar Nove TV Kramarić će startati na poziciji napadača, Dalić namijenio Livaji ulogu prvog džokera divider

U slučaju da pregledi pokažu da Benzema ne može nastupiti u Kataru, Deschamps će imati mogućnost zamjene 24 sata prije prve utakmice. Otvorila bi se prilika za Wissama Ben Yeddera iz Monaca i Moussu Diabya iz Leverkusena.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider