Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Dobiva minute na kapaljku

Englezi kiksali i odmah počeli napadi na izbornika: "Zašto ne igra naš najveći talent?"

Gary Neville ne slaže se s izbornikom Garethom Southgateom i njegovim izborom prvih 11.

Gareth Southgate (Foto: Afp)

Engleska i SAD remizirali su 0:0 u drugom kolu skupine B Svjetskog prvenstva u Katru. Siromašna utakmica nije pružila mnogo, nekoliko prilika u prvom dijelu, od kojih je najbolju imao Pulišić, koji je pogodio gredu.

Drugo poluvrijeme bilo je katastrofalno, bez ikakve ideje u igri. Englezi su izgledali neprepoznatljivo u odnosu na prvu utakmicu protiv Irana, koji je rutinski pao 6:2.

Bivši engleski reprezentativac Gary Neville prozvao je izbornika Southgatea zbog izostavljanja, po njegovim riječima, najboljeg engleskog igrača.

Harry Kane Amerikanci nadigrali neprepoznatljivi Gordi Albion, ali nisu uspjeli postići pogodak: Još jedna nula u Katru divider

''Znam da Phil Foden ne igra, ali da Phil Foden ne igra… to je prava šteta za Englesku jer je on ogroman talent. Mislim da je on naš najbolji igrač, naš najveći talent. Trebao bi biti u prvih 11'', poručio je Neville na poluvremenu utakmice protiv SAD-a.

Phil Foden ušao je u 70. minuti na susretu protiv Irana, dok je danas cijeli susret protiv SAD-a ogledao s klupe. Ne samo da je Neville kritizirao Southgatea već društvene mreže luduju i zbog ostavljanja mladog Fodena na klupi.

gol expired Goran Ivanišević optimist glede Vatrenih u Katru: "Prolazimo grupu sigurno, a onda smo opasni" divider

''Foden je stvorio jednako prilika kao Sterling, Mount i Saka zajedno, a nije ni ušao u igru'', stoji u jednom šaljivom tvitu.

Foden igra sjajnu sezonu u Manchester Cityu pod Pepom Guardiolom, u 14 nastupa upisao je sedam pogodaka i tri asistencije, ali Southgate ipak preferira Masona Mounta iz Chelseaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider