Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Legenda

Goran Ivanišević optimist glede Vatrenih u Katru: "Prolazimo grupu sigurno, a onda smo opasni"

U Zagrebu se igra završnica Stars Open Toura - rekreativnog teniskog turnira koji je okupio brojne bivše sportaše, a među njima i neka vrlo jaka imena. Ove subote na teren izlazi Niko Kranjčar, dok je u petak u konkurenciji parova zaigrao Goran Ivanišević. Iskoristili smo priliku i Gorana pitali o sezoni koja je iza njega i Novaka Đokovića.

Prije pet dana s tribina je Novaka Đokovića vodio do šeste titule na ATP Finalsima, a danas je na Šalati i sam uzeo reket u ruke.

Goran Ivanišević u paru je zaigrao na Stars Open Touru, koji okuplja rekreativce i bivše sportaše. Sezona za Đokovića, kaže, nije mogla imati ljepši finale.

"Lijep završetak jedne, da ne upotrijebim neku grubu riječ, jedne teške, teške, teške godine."

Jasno je na što Goran misli - Novakova australska avantura koja nije imala happy end sljedeće godine ipak se neće ponoviti. Đokoviću je poništena trogodišnja zabrana ulaska u zemlju te će nastupiti na Australian Openu. Nadal je na 22 Grand Slama, Đoković ima jedan manje.

"Ja se nadam da će novak to oborit, ali Rafu ne valja otpisivati, ali dokle god je na terenu, uvijek je nezgodan, opasan. Hvala Bogua ide se za australiju i to je najvažnija stvar. Jedan po jedan pa ja se nadam da će biti dobra godina."

Ovu godinu sa stilom ima priliku završiti i naša Davis Cup reprezentacija.

"To bi bilo četvrto finale u šest godina, idemo probati osvojiti, tko zna kolko će još Čilić igrati, imamo odličan par, Bornu koji se vratia, tako da, ovo nam je odlična prilika."

A gdje su tenisači, tu su nerijetko i nogometaši, pa su tako na Stars openu nastupili i Niko Kranjčar, Hrvoje Čale i mnogi drugi. Organizator je Silvio Marić, koji ima recept za Vatrene protiv Kanade.

"Ja bih volio vidjeti Livaju i Petkovića, zajedno da, 4-4-2, iza njih stavite lijevo Perišića, Luku, Broza i Kovačića."

Nadovezao se Goran:

"Neće biti lako, ja pričam kao navijač da trebamo igrati bolje, ali prolazimo grupu sigurno, a onda smo opasni."

Što dodati osim - Gorane, pozlatile ti se riječi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider