Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Ponavlja "njegovu" Rusiju

Subašić za Dnevnik Nove TV o Livakoviću: "Čuli smo se, u kontaktu smo, kapa mu do poda"

Danijel Subašić za Dnevnik Nove TV podijelio je svoje osjećaje i razmišljanja nakon bravura Dominika Livakovića u Katru protiv Japana.

Onako kako je Danijel Subašić to radio na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, Dominik Livaković branio je jedanaesterce u osmini finala u Al Wakrahu protiv Japana.

Suba je zauvijek ušao u legendu, a s posebnim je zadovoljstvom za Dnevnik Nove TV prokomentirao svojeg sugrađanina iz Zadra.

Čime se hrane vratari u Zadru, upitao ga je reporter Ivan Kaštelan.

"Morem, haha. To je tako... Splet okolnosti da smo skupa bili u Rusiji, ja sam otišao, on je bio tu. On brani već četiri godine, ponosan sam na njega, isto kao da sam ja. Sve super, sve pohvale."

gol expired Vatreni imaju novog ministra obrane, a Hrvati novog idola: Evo što o Livakoviću kažu prijatelji divider

Koliko su se Subašiću vratile uspomene iz Rusije?

"Ha, vratila se nervoza i neko iščekivanje, ali puno je lakše kad igraš nego kad ovo gledaš. Kao što sam rekao, najbitnije je da smo prošli u četvrtfinale, Livi je pokazao i dokazao sebe sebi i svima."

Jeste se čuli i jeste li mu dali koji savjet?

"Nije dobio savjet, on zna što treba. Kvalitetu ima, čuli se jesmo i u kontaktu smo. To je dobra analiza, dobar golmanski osjećaj, kvaliteta koju posjedujemo. Na kraju krajeva, obojica smo ušli u povijest, on još više jer je obranio prva dva i kapa mu do poda."

Vlado Boban Problemi s ulaznicama uoči utakmice Hrvatska - Brazil, a razlog je zapravo logičan divider

Koliko ovo može pomoći Livakoviću u nastavku Svjetskog prvenstva?

"Može mu puno pomoći i u idućim utakmicama i općenito u karijeri. Sad je dobio taj pečat, ušao je u povijest s nečim bitnim jer nije mala stvar da su dva hrvatska vratara ušla u povijest svjetskih prvenstava s tri obranjena jedanaesterca."

U četvrtfinalu će se sastati Hrvatska i Brazil. Što kaže Subašić, mogu li Vatreni prirediti senzaciju?

Dražen Ladić i Saša Lugonjić Legenda Vatrenih za Dnevnik Nove TV: "Ključ je ne primiti gol protiv Brazila, a neka nas i malo pomazi sreća" divider

"Nadam se da možemo jer imamo kvalitetu. Ja znam da mi protiv najboljih dajemo najbolje od sebe jer to možemo. Što bude, bit će, ali napravili su i dosad stvarno puno jer ući među osam nije mala stvar."

Možemo li očekivati ponovno neki spektakularni doček, ovaj put u vrijeme adventa?

"Daj Bože da bude tako, onda ćemo svi biti sretniji i veseliji."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider