Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Nine darts challenge

Petković i u pikadu gađa u 117, a Juranović bacio rukavicu Brozoviću

Bruno Petković i Josip Juranović predstavljali su Hrvatsku u FIFA-inom pikado izazovu.

Juranović i Petković (Foto: GOL.hr)

Nogometaši Hrvatske krate vrijeme do utakmice s Argentinom u polufinalu Svjetskog prvenstva u Katru, a za razonodu se pobrinula FIFA, koja je organizirala tzv. „Nine darts challenge“, odnosno natjecanje u pikadu u kojem svaki igrač ima tri puta po tri strelice za što bolji rezultat.

gol expired Španjolski gigant želi Juranovića, ali njega zasad ne zanima: "Rekao sam agentu da mi ne prosljeđuje ponude" divider

Hrvatska „reprezentacija“ za ovu pikado priliku bili su Bruno Petković i Josip Juranović. Petko je ukupno pogodio 117, što nije osobito dobar rezultat, ali je točna minuta njegovog gola Brazilu, dok je Juranović napravio rezultat 162, što je očigledno puno bolje, ali i u ukupnoj konkurenciji jako dobar rezultat.

Juranović i Petković Petković: "Malo mi je nedostajalo da napustim pripreme i odem na finale u Moskvu", Juranović: "Luka i Broz su sigurniji od banke" divider

Očevici tvrde kako je nekoliko puta pogodio u 25, a navodno je i inače jako dobar igrač jer kod kuće u Glasgowu ima vlastiti aparat na kojem vježba. Vjerojatno kako bi bacio rukavicu Marcelu Brozoviću, neokrunjenom kralju svih barskih igara. Veznjak Intera i hrvatske reprezentacije dobio je izgleda opaku konkurenciju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Čak 21.538 gledatelja ove nedjelje na Poljudu 👏

📸Duje Klarić/CROPIX
Kraj utakmice na Poljudu, uvjerljiva pobjeda Splićana za skok na prvo mjesto!

Opširnije ----> https://bit.ly/4dvNgKk
Marko Livaja zaokružio je poker Hajdukovih golova u mreži Šibenika ⚽️⚽️⚽️⚽️
Toni Kukoč je ove nedjelje prvo gledao kako Split ruši Crvenu zvezdu na Gripama, a zatim je sjeo u automobil i došao pogledati Hajdukov trijumf protiv Šibenika. 

📸Nikola Brboleža, Duje Klarić/CROPIX