Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Moraju najprije zabiti

Brazilci za Hrvate pripremili poseban ples: Prvotimac otkrio o kojoj je pjesmi riječ

Brazil i Hrvatska bore se za polufinale Svjetskog prvenstva.

Brazil (Foto: Afp)

Nogometna reprezentacija Brazila priprema se za okršaj s Hrvatskom za polufinale Svjetskog prvenstva u Katru. Dio priprema uključuje i uvježbavanje plesa kojim će proslaviti gol koji će, nadaju se, zabiti Hrvatskoj.

Njihovi plesni koraci pri proslavi golova zapalili su javnost poslije okršaja s Južnom Korejom. Konkretno, zapalili su ionako lako zapaljivog Roya Keanea, koji smatra da time ponižavaju suparnike, međutim njih to ne dira.

Bernardo Silva Silva nije proslavio gol Portugala s ostatkom reprezentacije: Navijači ga najprije napali, sad mu se ispričavaju divider

Koreograf Paqueta otkrio na što će plesati

Lucas Paqueta objasnio je javnosti kako imaju širok repertoar plesova, a koreografiju uvježbavaju na treninzima. Tako su poslije jednog od golova u koreografiju uključili i izbornika Titea. Pokrete skidaju s TikToka, a glavni su koreografi Neymar, Vinicius, Raphinha i Paqueta.

"Protiv Koreje zaplesali smo Pagodao do Birimbola, koja je trenutačno najslušanija na TikToku, a protiv Hrvatske ćemo plesati na Warm up Senta Senta Suave pjevača Barquea, koji je dobar prijatelj s Viniciusom Juniorom", otkrio je Paqueta.

Vinicius Junior Sredinom 2021. dogodio se preokret kod Brazila: Stigli su ''perninhas rapidas'' divider

Brazil će protiv Hrvatske igrati u 16 sati u petak za plasman u polufinale, u dosadašnje četiri utakmice ima tri pobjede i poraz od Kameruna u nebitnom susretu u grupnoj fazi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider