Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
POSTOJI OBJAŠNJENJE

Silva nije proslavio gol Portugala s ostatkom reprezentacije: Navijači ga najprije napali, sad mu se ispričavaju

Dok su igrači Portugala slavili gol protiv Švicarske, Bernardo Silva stajao je nekoliko metara dalje kako suparnici ne bi mogli brzo izvesti loptu s centra.

Bernardo Silva (Foto: Afp)

Reprezentacija Portugala sinoć je s 6:1 pregazila Švicarce i otišla u osminu finala Svjetskog prvenstva u Katru. Utakmicu je obilježila priča s Cristianom Ronaldom, koji je krenuo s klupe, ali poslije nje jedan je drugi detalj iskočio u prvi plan.

Cristiano Ronaldo VIDEO Što opet izvodi Ronaldo? Portugal bez njega rastura, on se ponaša kao primadona divider

Mnogi navijači primijetili su da je Bernardo Silva "odbio" slaviti treći gol Goncala Ramosa jer jedini od suigrača nije poletio u zagrljaj strijelcu, nego je čekao u terenu dok su ostali slavili izvan njega, ali jutros je stiglo objašnjenje zašto je igrač Cityja pričekao u terenu.

Čekao je da Švicarci ne izvedu brzo loptu s centra

Naime, nije ga slavio na gomili jer je čekao u terenu da se ostali suigrači vrate kako Švicarci ne bi brzo izveli loptu s centra i ugrozili njihov gol. Da su svi Portugalci bili izvan terena, Švicarci bi dobili sučevu dozvolu za brzi restart s centra, a ovako prema pravilima to nije mogao.

Granit Xhaka Švicarska je doživjela nešto što se do sada dogodilo samo dva puta, posljednji put prije 68 godina divider

To je spriječio upravo Bernardo, koji je u takvom trenutku imao dovoljno lucidnosti sjetiti se toga. Portugalski navijači najprije su mu prigovorili, ali kad su čuli zašto je to učinio, mnogi su mu se ispričali.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider