Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Nema mira s njim

VIDEO Što opet izvodi Ronaldo? Portugal bez njega rastura, on se ponaša kao primadona

Cristiano Ronaldo opet je na meti kritika, ovaj put na Svjetskom prvenstvu.

Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

Portugal je visokom pobjedom nad Švicarskom u osmini finala Svjetskog prvenstva poslao poruku ostalim favoritima za osvajanje naslova. Švicarci su stradali s čak 6:1, a Portugalci su naprosto briljirali.

U prvih 11 nije bilo Cristiana Ronalda i mnogi to vide kao okidač tako sjajne i napokon napadačke igre momčadi Fernanda Santosa. Kao da su igrači bili opušteniji, nisu morali u svakom napadu tražiti gdje je Ronaldo i igra je odmah bila tečnija.

Ronaldo je navodno ušao u prepirku s izbornikom za vrijeme i nakon poraza od Južne Koreje, a on mu je uzvratio klupom u osmini finala. To je očito Portugalu donijelo puno dobroga.

Briljirao 21-godišnji Ramos, prvi hat trick u Katru

Umjesto Ronalda u napadu je zaigrao mladi Goncalo Ramos iz Benfice, koji je zabio prvi hat trick na ovom prvenstvu. Cristiano je kasnije ušao u igru kako bi odmorio prvotimce, no nije uspio zabiti, za razliku od Leaa, koji je postigao sjajan gol nakon što je ušao u igru.

Tako je Ronaldo i dalje bez gola u nokaut-fazi nekog svjetskog prvenstva, a uistinu čudno zvuči da je Portugal zabio šest golova, a on se nije upisao u strijelce.

Nakon utakmice mnogima nije promaknuo detalj u kojem najveća zvijezda i kapetan odlazi u svlačionicu dok njegova momčad slavi s navijačima. Pozdravio ih je i on, ali nakratko te odjurio sam u svlačionicu, dok su ostali pljeskali ispred tribine.

Taj detalj možete vidjeti ovdje.

Kao da se ponavlja priča iz Manchester Uniteda, a svi znamo kako je to završilo.

Portugal u četvrtfinalu ide na Maroko, koji na ovom prvenstvu nije primio gol od Belgije, Hrvatske i Španjolske. Hoće li Santos opet izvesti potentni Portugal na teren ili će Ronaldo biti vraćen u sastav, vidjet ćemo u subotu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider