Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Urnebes

VIDEO Prišao šokiranom Messiju sleđa, opalio ga i izderao mu se u lice, Argentinac šutio i slušao

Anonimni Ali Al-Bulayhi prišao je Messiju sleđa poslije izjednačujućeg gola Saudijske Arabije i izderao se na njega pa otkrio što je rekao jednom od najvećih.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Saudijske Arabije šokirali su Argentinu 2:1 na Svjetskom prvenstvu, a nitko nije bio više šokiran od najveće zvijezde Gauča, Lionela Messija, koji je uz povijesnu porciju na terenu dobio porciju koja će ući u povijest od braniča zelenih, Alija Al-Bulayhija.

Messi je zabio uvodni gol bijelo-plavih, ali poslije dominacije u uvodnih 45 minuta jedan od najboljih svih vremena i njegova vesela družina potpuno su stali. Saudijci su s dva gola okrenuli rezultat i neočekivano uzeli prva tri boda na Mundijalu.

Herve Renard Saudijski izbornik nakon utakmice tješio Argentince: "Ovo je normalno, i nama se to dogodilo" divider

Malo tko je vjerovao u takav ishod uoči utakmice, a pogotovo na poluvremenu, no branič Al Hilala i saudijske reprezentacije znao je što mogu njegovi. Poslije izjednačujućeg gola Saleha Alshehrija u 48. minuti prišao je sleđa šokiranom Messiju, koji je promatrao situaciju pred svojim golom s druge strane terena, i opalio ga po leđima te mu očitao ozbiljnu bukvicu.

Nećeš pobijediti, nećeš pobijediti!

"Rekao sam mu: 'Nećeš pobijediti, nećeš pobijediti!'" otkrio je poslije utakmice svojim sunarodnjacima sad već legendarni branič, koji je zbog ovog poteza pobrao ogromne simpatije u domovini.

Roy Keane i Gary Neville VIDEO Legende Uniteda smijale se Saudijskoj Arabiji, a sada im se sve obilo o glavu divider

Inače, majstor ima 33 godine, vrijedi oko 300 tisuća eura i igra u lokalnom Al-Hilalu, a upravo je očitao bukvicu jednom od najvećih svih vremena, opalio ga, izderao mu se u lice i imao pravo.

Messi, koji je najprije ostao šokiran potezom Al-Bulayhija, samo se nasmijao na njegov potez, no priznao je poslije susreta kako nema opravdanja za ovaj šokantan poraz svoje momčadi.

Njihov bizarni susret pogledajte OVDJE.

Tablica skupine C:

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider