Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
kakav potez

VIDEO Nećak Darija Srne zabio jedan od najboljih golova rukometne Lige prvaka

Zvonimir Srna sjajno je zabio u rukometnoj Ligi prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rukometaši PPD-a Zagreb doživjeli su poraz od bukureštanskog Dinama, koji je slavio sa 28:29 (16:15) u utakmici 6. kola skupine A Lige prvaka, odigranoj u srijedu u zagrebačkoj Areni.

Zvonimir Srna i Timur Dibirov postigli su po osam pogodaka za PPD Zagreb, dok su strijelce pobjedničke momčadi predvodili Nicusor Negru sa sedam i Andrij Akimenko sa šest golova.

Nažalost, zadnja minuta donijela je nepovoljan rasplet po Obrvanovu momčad. Kod 28:28 Nikola Grahovac nije uspio sa šest metara svladati gostujućeg vratara Ghedbanea, a u zadnjoj je sekundi Andrij Akimenko realizirao sedmerac za pobjedu Dinama 29:28.

Bad Blue Boysi VIDEO Engleski navijači i novinari divili se BBB-ima: "Uništeni smo, to je naša sramota" divider

Na utakmici je posebno oduševio Zvonimir Srna. Nećak Darija Srne zabio je jedan od najboljih golova ovosezonske Lige prvaka, koji je posebno izdvojio EHF.

Srna je na početku drugog dijela majstorski prodao fintu protivnicima i bio sam ispred golmana. Čuvar mreže izašao je pred Srnu, očekivalo se da će hrvatski rukometaš samo zakucati loptu u gol, no on se odlučio za majstorski potez koji je iznenadio i golmana gostiju.

Gol možete pogledati OVDJE.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider