Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
ostat će bez sna?

Prvi put se plasirali na Euro, a možda neće ići: Reprezentacija BiH nema novca za natjecanje

"Nemamo ni marke za pripreme", poručuju iz Saveza.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dopredsjednik Rukometnoga saveza BiH Asim Šahman potvrdio je kako su zbog blokade računa Saveza od Federalne porezne uprave i duga od oko 850 tisuća eura krajnje neizvjesni početak priprema rukometaša BiH, kao i odlazak na Europsko rukometno prvenstvo, koje počinje 10. siječnja sljedeće godine u Norveškoj, Švedskoj i Austriji.

Rukometaši BiH prvi put u povijesti izborili su plasman na rukometni EURO, ali ako ne stigne pomoć od države, moglo bi doći do nove sramote i gašenju sna o sudjelovanju na tom velikom natjecanju.

gol expired U Madridu rigaju vatru na suce El Clasica: Real povukao potez kojim je stvorio veliku frku divider

"Nemamo ni marke za pripreme. Mi ne možemo u hotel ući bez avansnog plaćanja punoga iznosa troškova. U ovom trenutku ne znam hoćemo li početi pripreme. Svi misle da će se stvari nekako riješiti u zadnji trenutak jer je nezamislivo da reprezentacija ne ode na rukometni EURO, međutim ako država ne pomogne, mi ostajemo bez svih opcija", kazao je za sarajevski Dnevni avaz Šahman.

Prema njegovim riječima, Vlade Federacije i Sarajevske županije jedine su spremne financijski pomoći rukometašima BiH, međutim zbog blokade ID poreznoga broja Rukometnoga saveza BiH i poteškoća s dobivanjem novoga broja, u ovom trenutku nije moguće Savezu uplatiti novčanu pomoć. Šahman je kazao i kako je bivša uprava Saveza davala lažne podatke da je u poslovanju.

gol expired Gerrard brusi igrača za Vatrene: Može li od njega napraviti hrvatskog Van Dijka? divider

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u prvom krugu Europskog rukometnoga prvenstva, koje će u siječnju sljedeće godine biti održano u Švedskoj, Norveškoj i Austriji, nastupit će u skupini sa selekcijama Francuske, Norveške i Portugala. Mečevi će se igrati u norveškom Trondheimu.

gol expired Krvnički polomio starog prijatelja i pokrenuo masovnu tučnjavu: Je li ovo najgori start godine? divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider