Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Ostali sportovi
ovo se ne viđa svaki dan

Vratar PPD-a Zagreb upisao nevjerojatnih 19 obrana na startu sezone: Novi izbornik sigurno je zamijetio

Fenomenalna utakmica Mateja Ašanina…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rukometaši PPD-a Zagreb u utorak su upisali prvu pobjedu u novoj sezoni SEHA Gazprom lige svladavši s 25:20 gostujući Tatran Prešov u dvorani Sutinska vrela u Podsusedu.

Najbolji strijelac PPD-a Zagreb bio je David Mandić sa šest pogodaka, dok je Matej Hrstić dodao pet, a Vlado Matanović četiri.

No detalj koji s ove utakmice upada u oko jest nevjerojatnih 19 obrana Mateja Ašanina, među kojima su bila i tri sedmerca.

U prvoj utakmici SEHA lige Ašanin se tako na najbolji način kandidirao za kvalifikacijski turnir za odlazak na Olimpijske igre koji Hrvatsku očekuje u ožujku. Ako nastavi s takvom formom, novi izbornik Hrvoje Horvat neće ga moći ignorirati.

Kod Tatrana najbolji je sa četiri pogotka bio Jihead Jaballah, a po tri su dodali Pedro Pcheco, Nino Grzentić, Oliver Rabek i Tomas Recicar.

Sljedeća utakmica koju PPD Zagreb igra u SEHA ligi na rasporedu je za tri dana, a suparnik im je opet kod kuće Eurofarm Pelister, koji je u utakmici prvog kola u prosincu pobijedio Metaloplastiku 3:-26.

Prošla sezona SEHA Gazprom lige završila je u rujnu zbog pandemije koronavirusa.

Svjetsko u jednom: Hrvatski rukometaši su se borili s lošim internetom, Slovenci su potajno jeli pizze i završili danima...

Objavljuje gol.hrUtorak, 2. veljače 2021.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider