Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Neugodna interakcija

VIDEO Kapetan Srbije i najbolji strijelac OI-ja odbio dati ruku gradonačelniku na svečanom dočeku

Na dočeku srpskih vaterpolista, pojavio se i gradonačelnik Beograda, Aleksandar Šapić. Njegov nastup nije se svidio svim reprezentativcima Srbije.

Dušan Mandić (Foto: Profimedia)

Dušan Mandić, srpski vaterpolist, tijekom dočeka srpskih olimpijaca u Beogradu odlučio je izostaviti rukovanje s gradonačelnikom Aleksandrom Šapićem.

Prije samog događaja organiziran je prijem na kojem su prisustvovali predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i gradonačelnik Beograda Šapić.

Upravo tijekom tog prijema dogodio se ovaj zapaženi trenutak. Dok su se ostali sportaši rukovali sa Šapićem i njegovim suradnicima, Mandić je izabrao drugačiji pristup.

Vaterpolo klub Novi Beograd, na čijem čelu je Aleksandar Šapić, prošle je godine bio u središtu pozornosti, ali ne zbog sportskih rezultata, već zbog niza kontroverzi.

Otkako je Šapić preuzeo vođenje kluba, nekoliko puta je svojim arogantnim ponašanjem i potezima izazvao pažnju javnosti.

Posljednji incident u nizu bio je sukob između Živka Gocića i Dušana Mandića, koji je započeo kada je objavljeno da je Gocić izbacio Mandića iz ekipe, što je dovelo do serije verbalnih okršaja.

Gattuso i Perišić Vejić i Jeličić osudili Gattusa: "Njegova izjava je nedopustiva, okrenuo je cijeli grad protiv Perišića" divider

Navijači pozdravili vaterpoliste Barakude se vratile u Hrvatsku, pozdravili ih navijači u zračnoj luci: ''Hvala svima od srca'' divider

Utakmicu po utakmicu (12.8.2024.): Should I stay or should I go? Utakmicu po utakmicu: Sve o ''slučaju Perišić'', Dinamovom pohodu i senzacionalnom Šibeniku divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Bjelica objasnio... 🤝😉

📸: Cropix
Ćiro fališ... Al' galvanizirani smo, ne brini! 🖤⚽

📸: Cropix/Hrvatska pošta
Remi na Maksimiru. Što kažete na igru Plavih? 🔵🤔

📸: Damir Krajac/CROPIX
GOL! ⚽

Zakaria pogađa s bijele točke za izjednačenje. 

📸: AFP