Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Iznio prljavo rublje

Vejić i Jeličić osudili Gattusa: "Njegova izjava je nedopustiva, okrenuo je cijeli grad protiv Perišića"

Gennaro Gattuso potvrdio je želju Ivana Perišića da napusti Hajduk ovog ljeta, a nekolicini analitičara se to nije svidjelo.

Gattuso i Perišić (Foto: Cropix)

Nakon što je procurilo kako je Gennaro Gattuso izbacio Ivana Perišića iz momčadi Hajduka za gostovanje u Kranjčevićevoj, cijela situacija je drastično eskalirala.

Poslije remija s Lokomotivom, trener Hajduka priznao je kako mu je hrvatski reprezentativac prije 20 dana rekao da želi otići s Poljuda.

Posljedično je došlo do razdora u navijačima Hajduka, a i šire publike po pitanju tko je kriv za eskalaciju cijele situacije čiji je rasplet još nepoznat.

Perišićev odlazak iz Hajduka čini se vjerovatnim s obzirom na njegovu želju da ode, otkupnu klauzulu od samo 200 tisuća eura i kritike od jedne strane navijača.

"Njegova izjava je nedopustiva, nije smio..."

Stručni analitičar, Joško Jeličić osudio je Gattusa zbog njegovog javnog iznošenja privatnih razgovora:

"Poštujem Gennara Gattusa, svidio mi se njegov narativ profesionalizma i rada. Njegova izjava nakon utakmice, ako ima dobre namjere, je nedopustiva za trenera." izjavio je Jeličić za emisiju MaxSport televizije.

"Možda je htio skinuti odgovornost sa sebe za ovu tiki-taku koju prezentira u ovim utakmicama. Ivan Perišić nije zaslužio. Gattuso to nije smio napraviti."

"Takvi sukobi unutar svlačionice mogu izroditi dobre stvari ako dođe do pomirbe. Ali ovo je ipak predaleko otišlo." zaključio je Jeličić.

"Mislim da je Perišićeva priča u Hajduku gotova..."

Svoje mišljenje dao je i bivši branič Hajduka, Hrvoje Vejić:

"O Perišiću moramo pričati s respektom. Ne znam što se dogodilo između njega i Gattusa, to je sve rekla-kazala. Cijela ta priča je dječji vrtić. Gledao sam izjavu Gattusa i razmišljao zna li on uopće što je napravio."

"Okrenuo je cijeli grad protiv njega. I sad bi on trebao izaći na stadion? Mislim da je Perišićeva priča u Hajduku gotova. Klub mora odrediti što trener smije reći, a što ne. Iznositi interni razgovor s jednim od najvećih igrača koji je ikad igrao za Hajduk, to se ne radi." zaključio je Vejić.

Navijači pozdravili vaterpoliste Barakude se vratile u Hrvatsku, pozdravili ih navijači u zračnoj luci: ''Hvala svima od srca'' divider

Utakmicu po utakmicu (12.8.2024.): Should I stay or should I go? Utakmicu po utakmicu: Sve o ''slučaju Perišić'', Dinamovom pohodu i senzacionalnom Šibeniku divider

Anketa po Parizu o Hrvatskoj VIDEO Koliko Francuzi i turisti znaju o Hrvatskoj: Ovu pjesmu nikad nisu čuli, a neki ne znaju ni Modrića divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Smjena na Maksimiru! ⚽️

Tko će biti novi trener Dinama?✅️
Kakva bi to igra sudbine bila da Željko Sopić naslijedi Sergeja Jakirovića u Dinamu 👀

📸Ronald Goršić/CROPIX
Možda je to bila tema razgovora između Jakira i Kompanyja nakon utakmice? Nikad nećemo saznati... ⚽

📸: CROPIX
Perišić putuje u Nizozemsku... 🇭🇷⚽️🇳🇱

📸: Cropix & Fabrizio Romano Facebook