Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vruća tema

Što biste napravili da ste na Perišićevom mjestu? "Ja bih sazvao presicu u dogovoru s klubom"

Situacija oko Ivana Perišića u Hajduku apsolutna je tema broj jedan trenutno u hrvatskom nogometu.

Daleko najviše pitanja gledatelja podcasta Utakmicu po utakmicu bilo je usmjereno prema vrućoj temi - situaciji između Gennara Gattusa i Ivana Perišića.

Potaknut time, jedan od voditelja ove epizode, reporter Dnevnika Nove TV Vlado Boban, upitao je ostale:

"Što biste vi napravili da ste Ivan Perišić?"

Boban je ujedno dao i svoj odgovor: "

Znači, prozvao te trener, okreću se i navijači protiv tebe, ti si nezadovoljan, koliko god se trudiš spremiti biti u formi - ne ide te i mučiš se. Povratak se čekao 100 godina, pritisak je ionako prevelik jer Hajduk ne igra dobro da se ne lažemo, iako su rezultati bolji od igre. Ja bih izašao i napravio presicu, u dogovoru s klubom. Prvo bih se zatvorio s trenerom, dogovorio bi neke stvari, ne moramo ja i on biti prijatelji, ja želim tu ostati."

Ivan Ljubić je kazao:

"Ovo je veliki test toga jer, pazi, ako on ostane u Hajduku i odluči ostati, onda će to biti krajnji iskaz vjere da ovaj Hajduk može ostvariti snove svojih navijača. Ovo može biti prekretnica, a ako odluči dići sidro i isploviti negdje drugo, onda će prvo ispasti da je Gattuso rekao istinu da on stvarno želi otići već neko vrijeme, a drugo da nema dovoljno vjere da može napraviti nešto s Hajdukom. Ako Perišić kaže 'ja nemam tu što više raditi', onda je to isto tako jedna poruka da ovaj Hajduk to ne može. Ako ostane, onda je to znak povjerenja prema ovom kadru da se to može ipak napraviti, ove sezone ili one iduće."

"Ovdje se radi i o njegovom privatnom životu. Za pretpostaviti je da on poslije karijere želi živjeti u Omišu i neće mu baš biti ugodno živjeti", kratko je dodao Boban.

Valentina Miletić je komentirala:

"Mislim da će se to raščistiti, ali pitanje je kakva je njegova želja, želi li još uvijek igrati vrhunski nogomet. Meni je upitan taj trenutak kad je on došao prije 20 dana, kad se utakmice nisu niti igrale, znači da cijelo vrijeme je imao neke planove za sebe."

Ljubić je poentirao:

"Legitimno je to sasvim, ali onda na plodno tlo padaju teze da je Hajduk njemu samo bio privremena stanica u kojem je on spojio ugodno s korisnim, da ostvari svoj dječački san i usput se spremi za Euro."

Sve o ovoj i mnogim drugim zanimljivim temama vezanim uz hrvatski nogomet gledajte večeras od 21:00 na gol.hr-u, u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Smjena na Maksimiru! ⚽️

Tko će biti novi trener Dinama?✅️
Kakva bi to igra sudbine bila da Željko Sopić naslijedi Sergeja Jakirovića u Dinamu 👀

📸Ronald Goršić/CROPIX
Možda je to bila tema razgovora između Jakira i Kompanyja nakon utakmice? Nikad nećemo saznati... ⚽

📸: CROPIX
Perišić putuje u Nizozemsku... 🇭🇷⚽️🇳🇱

📸: Cropix & Fabrizio Romano Facebook