Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Za Dnevnik Nove TV

VIDEO Duvnjak hvali novog izbornika: Islanđanin oduševio potezom na treningu, imao je zanimljiv šalabahter

Hrvatska rukometna reprezentacija stigla je u Hannover gdje će boriti za odlazak na Olimpijske igre.

Na otvaranju kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre Hrvatsku čeka Austrija, a sutrašnji dvoboj od 20:15 možete pratiti u izravnom prijenosu na Doma TV i portalu gol.hr.

Reporter Ivan Forjan za Dnevnik Nove TV razgovarao je s kapetanom Domagojem Duvnjakom koji je u Hannoveru praktički odradio prvi trening s novim izbornikom Sigurom Sigurdssonom.

Reprezentacija je bila kompletna na treningu, osim Dominika Kuzmanovića koji nije trenirao punim intenzitetom, no trebao bi biti spreman za Austriju. 

Novi izbornik donosi veliku ozbiljnost, malo islandske hladnoće, no nema strahovlade. Nekoć se znala pustiti glazba na zagrijavanju, toga više nema, no Sigurdsson je sve nasmijao sa svojim šalabahterom, igrače naziva nadimcima.

Duvnjak je imao puno razloga za sreću, stigla je prinova u obitelj na čemu su mu srdačno čestitali hrvatski i austrijski rukometaši.

"Hvala na čestitkama, došla je prinova, sve je dobro prošlo. Došao sam vlakom na okupljanje u Hannover, nažalost nisam uspio ranije doći. Ovo mi je prvi trening s novim izbornikom, od suigrača sam čuo da se radi jako dobro. Jedva čekamo početak turnira".

Duvnjak se osvrnuo na novog izbornika:

"Mislim da će nam izbornik donijeti onu mirnoću koja nam je nedostajala na prošlom prvenstvu, imali smo dosta tehničkih pogrešaka. Nadam se da će to puno bolje izgledati na ovom turniru. Izbornik je veliko ime, gdje god da je radio, napravio je dobar rezultat. Sve najbolje o izborniku".

Bilo je riječi i o sutrašnjem protivniku Austrijancima:

"Austrija je nezgodna ekipa koja je odigrala fenomenalni Euro, protiv njih smo odigrali lošu utakmicu. Imaju dobar roster igrača, ali uz pravi pristup, pravi igru trebali bi doći do bodova".

Vijesti iz rukometa pratite na GOL.hr-u uz ponosnog sponzora hrvatskog rukometa – TELEMACH HRVATSKA

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider