Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
ŠTETA ZA LEONU

Zrinka Ljutić uzela novi Top 10 plasman, Leona Popović sjajno krenula pa kiksala i završila posljednja

Novi sjajan slalomski rezultat ostvarila je Zrinka Ljutić, no Leona Popović nije iskoristila sjajan rezultat iz prve vožnje.

Zrinka Ljutić (Foto: Afp)

Fenomenalnu prvu vožnju imala je Leona Popović u Killingtonu. Našla se u najboljih pet skijašica, koje su se podosta odvojile od ostatka i imala je sjajnu priliku za treće postolje u karijeri.

Sjajno je krenula i u drugu vožnju, imala je preko sekunde prednosti na prvom prolazu, no onda je napravila pogrešku, na koju je povezala još nekoliko njih. 

Leona fenomenalno krenula u drugu vožnju

Ostala je na stazi, ali nažalost nije mogla popraviti svoje vrijeme te je u cilj ušla kao posljednja, odnosno zauzela je 30. mjesto u utrci gdje je mogla napraviti velike stvari.

Krenula je hrabro, krenula je po svoju prvu pobjedu, no danas nije bio taj dan.

Novi Top 10 plasman za Zrinku

Zato će svojim rezultatom biti zadovoljna Zrinka Ljutić, iako je pokvarila rezultat iz prve vožnje, nakon koje je dijelila osmo mjesto. Zapravo je na kraju pala tek jednu, odnosno dvije pozicije i završila je deseta.

Zrinka je također napravila grešku na sličnom mjestu kao Leona, no u tom trenutku ona ju je koštala pet četiri pozicije. Na kraju se malo pomjerila naprijed i završila na desetom mjestu.

Pobjedu je odnijela tko drugi nego Mikaela Schiffrin, svoju 90 u karijeri u Svjetskom kupu. Drugo mjesto uzela je sjajna Petra Vlhova, dok je kao treća završila Wendy Holdener.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider